10 Kişiye Kanal

yklmzomer

Yasaklanmış
Merhaba,

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/45932-7-kisiye-kanal.html

Bu konuda mail gönderdiğim arkadaşlar arasından 1 kişi geri dönüş yaptı, 1 kişi video yüklemiş, geri dönüş için biraz daha bekliyor sanırım.

Ancak diğer arkadaşlar bırakın geri dönüş yapmayı video bile atmamışlar kanallara...

Lütfen kanala bugün yükleme yapıp en geç 7 gün içinde kanalların durumu hakkında bilgi verecek olan arkadaşlar istesin mailleri.

Bot mu manuel mi? :
Hangi bot? :
Kaç video yüklendi? :
Kanal ne durumda? :

şeklinde bir geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Hem kanalların sağlamlığını hem de hangi durumlarda patladıklarını öğrenmeye çalışıyorum.

Teşekkür ederim.

Konu baltalamak istemiyorum ancak,
Kategori araştırması yapıyor olabilir misiniz?

Konu baltalamak istemiyorum ancak,
Kategori araştırması yapıyor olabilir misiniz?

Düşüncenizde haklısınız tabi ancak tanıyan arkadaşlarım bilir kategoriye ihtiyacım olmadığını.

Kaldı ki bunlar deneme, ref kanalları bu tarz kanallara basit videolar atılabilir vine gibi mesela. Kanalın patlayıp patlamayacağı malum değil çünkü, adsense bile bağlamaya gerek yok kanalları...

Düşüncenizde haklısınız tabi ancak tanıyan arkadaşlarım bilir kategoriye ihtiyacım olmadığını.

Kaldı ki bunlar deneme, ref kanalları bu tarz kanallara basit videolar atılabilir vine gibi mesela. Kanalın patlayıp patlamayacağı malum değil çünkü, adsense bile bağlamaya gerek yok kanalları...

Şöyle bir şey söyleyebilirim;
Pisayada ki 3 büyük botu kullanıyorum. Ayrıca 2 VPS kullanıyorum.
Günlük 50 Video limitini hangi programla geçersem geçeyim kanallar uçuyor.

Bazen 20 video yüklediğim kanallar bile gidiyor. Bunun standartını hala oluşturamadım

alayım bende 1 adet

Bot mu manuel mi? : Manuel(vps)
Hangi bot? :
Kaç video yüklendi? :
Kanal ne durumda? :

Şöyle bir şey söyleyebilirim;
Pisayada ki 3 büyük botu kullanıyorum. Ayrıca 2 VPS kullanıyorum.
Günlük 50 Video limitini hangi programla geçersem geçeyim kanallar uçuyor.

Bazen 20 video yüklediğim kanallar bile gidiyor. Bunun standartını hala oluşturamadım

Ben VDS kullanıyorum sadece, çalışma tarzımda kanal başı en fazla 10 videodur zaten. Kendi açımdan hiç sorun yaşamadım ancak video artınca nasıl oluyor onu deniyorum. 5 gün önce ref olarak verdiğim bi kanala videoyapla 124 video atılmış patlamamış.

Kendim dün açtığım kanala ytpro ile 200 video yükledim, bugün patlamış. ( Kanalı hiç bekletmediğim içinde olabilir. )
+ olarak yine dün ytpro ile attığım 30 - 50 videolu kanallarda patlamış onunla birlikte.

Bakalım araştıracağız :)

ytkazanla deneyebilirim,hemen eklerim kanalı bota.yalnız sadece bugün x sayıda vido atıp bırakılacak mı yoksa otomatik bota baglayıp günlük istenilen sayıda video atılırsa olur mu?

ytkazanla deneyebilirim,hemen eklerim kanalı bota.yalnız sadece bugün x sayıda vido atıp bırakılacak mı yoksa otomatik bota baglayıp günlük istenilen sayıda video atılırsa olur mu?

Farketmez hocam, nasıl denemek isterseniz.
Test sürüşündesiniz, dilediğiniz gibi kullanın :D

---------- Spam Engelliyici 17:16 ---------- Önceki Mesaj 17:16 ----------

istersen basayım 5 bin video ama yarına kapanır baştan söylim :D

Sana yok :D

İsteyen arkadaşlara geri dönüş yapıldı, tekrar gelen pmlere cevap veremediklerim kusura bakmasın, 60sn yüzünden...

2 Tane kaldı ref.

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] hocam kanala 177 adet video atttım sapasağlam çok teşekkür ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri