10 Lira İle Zengin Olmak Hemde 1 Günde!

Bir arkadaşında dediği gibi multi-üyelikler spam üyelikler artsın.
Sonra türkiyedeki tüm internet sitelerinde adımız çıksın. Daha çok spamcı adam gelsin.
Bilen bilmeyen herkes yt işine girip flagcıların sayısı deli gibi artsın. Kazananlarda artık hiç bir şey kazanamasın.
En sonunda türkiye ana haber bültenlerine çıkalım.
Maliye bakanlığı aldığımız 5 kuruşa yüzde 30-35 de vergi koysun.

Süper düşünce..

Bana verseniz nolur vermeseniz nolur vereyim size 10 ar k susun :D

o değilde kimse çıkıp demiyomu 23.000 kişi eşit olarak nasıl 10 lira toplucak? bi ayda kişi başına 0,04 kuruş düşüyor :D

geliştirilirsse mantıklı bende katılabilirim 23 bin üye değilde aktif olan 1 bin üye arasında düzenlenbilir:D

Para kazandırmaz ki aldığın parayı sonraki her gün öteki sıradakine verceksin ve elinde 0 kalcak. En son sıradaki parayı almak için zaten okadar parayı vermiş olcak.

Merhaba arkadaşlar aklıma farklı bir fikir geldi :D Konuyu tamamiyle geyik amaçlı açtım. Şuan sitemizde 23.000 küsür kayıtlı üye var :D Tıpkı piyango gibi her ay 1 üye seçilsin ve diğer site sakinleri ona 10 lira gibi ufacık bir para göndersin :D 10 lira ne ki yani? :D ama o arkadaşımız 230.000 lira sahibi olsun :D Bu dahi fikri bulan ben olduğum için ilk benden başlıyoruz sonra çekilişle :D Hesap no veriyorum:

VEYA DAHA GARANTİ FİKİR!

23.000 ÜYE

HERGÜN 1 ÜYEYE SİTE SAKİNLERİ 1 LİRA GÖNDERSİN, O ÜYE 23.000 LİRA KAZANMIŞ OLSUN.

23.000 GÜN SONRA BÜTÜN ÜYELERİMİZ 23.000 LİRA KAZANMIŞ OLACAK :D

23.000 gün köşeye 1 lira atsın herkez daha mantıklı :cool:

Sıra bana ne zaman gelir aceba gidip borçlanayım az :)

Fikir güzel bunu yöneticilerin organize etmesi ve 500 kişi gibi bir sayıyla sınırlandırılmalı. Bana uyar valla gün mantığı :d

ciddi ciddi tartışanlar ve düşünenler var ya :D millet 10 kişi ile bile zorlanıyor binlerce kişilerden bahsediyorlar.. 1000 kişi olsa 1000 ay beklicek misiniz? şakadır şaka

500 Kişi toplansa 50 tl günlük verse. 25.000 tl alıncak günlük. bu 500 kişiden illaki parayı alıp kaçacak olucak sonuç olarak fiyasko. :)

O kadar insanı organize etmek zor

Altın gününün mantığı da bu zaten. :)

Merhaba arkadaşlar aklıma farklı bir fikir geldi :D Konuyu tamamiyle geyik amaçlı açtım. Şuan sitemizde 23.000 küsür kayıtlı üye var :D Tıpkı piyango gibi her ay 1 üye seçilsin ve diğer site sakinleri ona 10 lira gibi ufacık bir para göndersin :D 10 lira ne ki yani? :D ama o arkadaşımız 230.000 lira sahibi olsun :D Bu dahi fikri bulan ben olduğum için ilk benden başlıyoruz sonra çekilişle :D Hesap no veriyorum:

VEYA DAHA GARANTİ FİKİR!

23.000 ÜYE

HERGÜN 1 ÜYEYE SİTE SAKİNLERİ 1 LİRA GÖNDERSİN, O ÜYE 23.000 LİRA KAZANMIŞ OLSUN.

23.000 GÜN SONRA BÜTÜN ÜYELERİMİZ 23.000 LİRA KAZANMIŞ OLACAK :D

Biz bu yazdığının aynısını lise sonda yapmıştık işe de yaramıştı :)

İyi güzel fikirde, 230000 tl yi alan birisi bir daha siteye uğrarmı acaba onuda düşünmek lazım :)

yani sırayla olmazda 10 tl çekilişle olabilir aslında her ay ödeme dönemi 10 tl verip çekilişe katılırız kazanan %80 i alır 2 kişiyede %10 luk teselli ikramiye verilebilir:)

metal_saving_bank_kilitli_kasa_kumbara_500.jpg

Gönlünüzden ne koparsa Ateşleyin millet.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri