hikmetsonmez
Yasaklanmış
- Web sitesi
- hikmetsonmez.com.tr
1 hafta önce alınmış 23 günü kalan metin2 serverini 10 liraya tüm bilgilerini isteyen kişinin tarafına vereceğim. alma amacınız bi server açmadan önce içinde denemeler yaparak kullanmanızdır. bilişim cep telefonu ve siteden 7/24 ticket desteği veriyor.
serveri istediğiniz gibi wslik emek orta filesa çevirebilirsiniz bilişim ile konuşarak.
server 1gb ramli 300 online kapasitelidir. içeride gün içerisinde giren 10 aktif user vardır. sadece enpara 10 lira ödemeye tüm serverin bilgilerini veriyorum.
www.kulemt2.com sitenin adresidir. alan adını + olarak 5 lira karşılığında godaddyden ücretsiz transfer ederek alabilirsiniz.
serveri istediğiniz gibi wslik emek orta filesa çevirebilirsiniz bilişim ile konuşarak.
server 1gb ramli 300 online kapasitelidir. içeride gün içerisinde giren 10 aktif user vardır. sadece enpara 10 lira ödemeye tüm serverin bilgilerini veriyorum.
www.kulemt2.com sitenin adresidir. alan adını + olarak 5 lira karşılığında godaddyden ücretsiz transfer ederek alabilirsiniz.
NEDENİ : film sitesi ile ilgileniyorum ayrıyetten iş arıyorum işe girince server ile değil film sitesi ile ilgilenmek daha mantıklı olduğu için almak isteyene devredeceğim.
---------- Spam Engelliyici 00:35 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------
forum dışına satıldı konu kilirlenebilir.
Son düzenleme: