10 Mart sonra kazanclarda ciddi oranda düşüş

• Kullanıcı NeedMoney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

NeedMoney

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 10Mart'tan sonra kazancım günlük 5$'dan
0,50$'a kadar düştü.Videoları kontrol ettiğimde para kazanma ayarları değişmemiş,hiçbir videoya eşleşen veya dünya engeli gelmemiş,görüntülenme sayısında bi düşüklük olmamış,izlenme süresinde 3-4sn ik bi azalma var ayrıca kategori felanda değiştirmedim herşey normalken sadece kazanclar anormal derece düştü.Bu arada kanalım life'a bağlıydı hiç dokunmadım ben quizle birleştileri için bi taşıma felan mı yapmam gerekiyor ki ?

KAZANÇ İSTATİSTİKLERİ

WVyX32.png
[/url][/IMG]

İZLENİM İSTATİSTİKLERİ

lk8Q6b.png
[/url][/IMG]

Bugün düşüş var ama hafta içi düzelir sanırım.

10 marttan sonra kazandığımın iki katını kazanmaya başladım bende sizin paraları bize vermişler hacı

bi adsense hesabımda ani bir düşüş oldu bu hafta ama şükür şu iki gündür toparlanıyor gibi ödemeler yaklaşıyor sık dalgalanmalar ve toplu kanal kapanmaları yakındır yazdım buraya

10 mart'tan itibaren benim kazançlarda artmaya başlamış :) demekki çöp reklamlar sizin kategoriye denk geldi bu sefer Kanal Life a bağlı

benım de tam tersi hocam bı patlama yasadı kanallar (quiz)

dostum aynı videoların ömrü sonsuza kadar sürmeye bilir belki izlenme oranları düşüyordur aktif reklamlar yrine daha az ilgi çeken reklamlar veriiliyordur.

bugün aşırı artış var asensede hadi bakalım.+10tl bgbgde artış var nolacak bilmiyom

herkesin artmış bi benim azalmış acaba life'a mail atsam cevabı kaç güne yazarlar

benimde 10 mart sonrası %300 artış vardı. biraz önce kontrollerim sonucu hızlı koşan at misali olacak sanırım bu günden sonra
melisa çayı içiyorum sıkıntıya bire bir tavsiye ederim hocam :D

Son düzenleme:
Tam tersi tbm 3 arttı diyebilirim.. Çok iyi hep böyle olsa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri