10 Ref Getir 8$ Kazan

memobg94

Kayıtlı Üye
site scam vs değil güzel bi sistem, benim refim ile üye oluyorsunuz ve ben kazanıyorum, sonrasında sizde kendi refiniz ile başka arkadaşları üye yaptırın ve 8 dolar civarı kazanın.

aslında tam 8 dolar da değil üye başına sistem size 1 kutu veriyor ve içinden puanlar çıkıyor, genelde 1000 puan çıkıyor ve sistem 10000 puana 8 dolar ödüyor. şansına 2000-3000 puan da çıkabilir.

üye olmak çok basit ref linkime basıp sign up using email diyerek mail ve şifre girmeniz yeterli. kendi ref linkiniz için üstte friends yazısına basın oradan invite friends deyin link orada.

Üye Olmak İçin :Tıklayınız

arkadaşlar refimden üye olursanız sevinirim ama yine de siz bilirsiniz

ödeme kanıtı:
NYxleUX.jpg

Elimde bi 100 gmail patladi bu ise kullanayim da bu ay odeme de yoktu yutuptan 80$ burdan alalim bari ;)

Maalesef 1000 puan cıkmıyor.
150-200 arasıra 500 felan.

50 maile bana 10k puan verdı.

Maalesef 1000 puan cıkmıyor.
150-200 arasıra 500 felan.

50 maile bana 10k puan verdı.

bana kelimesini kullansaydın keşke hocam banada hiç 150 200 çıkmadı full 500 1000 çogunlukla 500 ama 5 kutudan 1i kesin 1000 şuanda iyi kazandırmaya başladı

site scam vs değil güzel bi sistem, benim refim ile üye oluyorsunuz ve ben kazanıyorum, sonrasında sizde kendi refiniz ile başka arkadaşları üye yaptırın ve 8 dolar civarı kazanın.

aslında tam 8 dolar da değil üye başına sistem size 1 kutu veriyor ve içinden puanlar çıkıyor, genelde 1000 puan çıkıyor ve sistem 10000 puana 8 dolar ödüyor. şansına 2000-3000 puan da çıkabilir.

üye olmak çok basit ref linkime basıp sign up using email diyerek mail ve şifre girmeniz yeterli. kendi ref linkiniz için üstte friends yazısına basın oradan invite friends deyin link orada.

Üye Olmak İçin :Tıklayınız

arkadaşlar refimden üye olursanız sevinirim ama yine de siz bilirsiniz

ödeme kanıtı:
NYxleUX.jpg

Merhaba linkinden uye oldum kendi linkimden de farkli ip ile cerez silerek oldum ama bana kutu gelmedi ref kasmadan once yapmamiz gereken birsey mi var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri