10 Tane Gelırlı quız kanal dashboard satıyorum

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar gelır quız kanal sımdı krıterlerı yazmak ıstemıyorumda ugrastırıyor bayagı elımde 10 tane quız dashboard baglı kanal var zamanında vıdeo attıgım 1 2 tanede gelırlı kanal var ıstıyen detaylı bılgı almak ıstıyenler pm atabılır
QsklAHD.png
ana kanal gelır kıtlesı budur ılgılenen arkadaslar pm ulasabılır
ıstenılen ucret:500tl
acık kanal 10
kapalı kana 8
toplam kanal 18

Kanalları Almak için 400 tl ye anlaştık arkadaşın dediği şeye bak ben ondan 10 gün sonra üye olmuşum güya o daha eskiymiş :d birde benim post senden daha yüksek o yüzden önce ödeme yolla kanalları vericem sana daha araya kefil koyalım onu koyalım demeden ettiği saçmalıga bak alınırmı bundan kanal :S

Son düzenleme:
21:00 kadar teklıf gelmezse bır arkadasa verıcem bılgılendırılır elımdekı butun yt kanalları cıkartıyorum projelık kanal arayanlarda 5 6 10 mılyonluk ızlenımlı kanallar var ıletısım gecebılır

21:00 kadar teklıf gelmezse bır arkadasa verıcem bılgılendırılır elımdekı butun yt kanalları cıkartıyorum projelık kanal arayanlarda 5 6 10 mılyonluk ızlenımlı kanallar var ıletısım gecebılır

Abonelı , izleımlı kanallarını pm atarmısın dostum? açılıs tarıhlerıyle :)

Kanallarınla ilgilenebilirim hocam ama detaylı bir rapor alabilirmiyim satışa uygun şekilde. Ana kanalınızdan ödeme aldınız mı ? Şuan biriken miktar nedir ? Detaylı özel mesaj yada konuya eklerseniz sevinirim.

Kanallarınla ilgilenebilirim hocam ama detaylı bir rapor alabilirmiyim satışa uygun şekilde. Ana kanalınızdan ödeme aldınız mı ? Şuan biriken miktar nedir ? Detaylı özel mesaj yada konuya eklerseniz sevinirim.
hocam evet konu cok zamanımı alıyor buradan yardımcı oluyum konuya ekledım 13 dolar fln aldım ekım ayında kanallar patlama daıly ılgılendıgımden vıdeo atmayı bıraktım elden cıkartmaya bakıyorum ana kanaldan odeme aldım evet suankı mıktar 100 125 dolar cıvarı
Dashboardın da kaç kanal bağlı kaç tanesi kapalı...
18 kanal baglı 10 acık 8 kapalı

kanalların aylık kazancı ortalama ne kadar ?

kanalların aylık kazancı ortalama ne kadar ?
ana kanal harıc dıgerlerı toplam 1.5dolar 2 dolar anca bırakıyordur dıgerlerıne gırmedım bıle bu ana kanal suan gelırlı olan 10 tane kanal aktıf dashboard da

---------- Spam Engelliyici 19:31 ---------- Önceki Mesaj 18:50 ----------

yuksek ızlenımlı kanallar var elımde eslesenlı vs vs youtube ılgılı ıhtıyacı olan herkez bana ulasabılır tonla kanal var elımde dukkan kapatıyorum artık :(

alıcak arkadaşlara tavsiyem alır almaz hemen dashboardı dağıtıp tek dashboard yapmalarıdır.

öncelikli tavsiyem hocam siz satışını yapmadan önce ayırın derim satamasanız bile ayırın kapalı kanalların oluşu dashboardı tehlikeli hale getiriyor

alıcak arkadaşlara tavsiyem alır almaz hemen dashboardı dağıtıp tek dashboard yapmalarıdır.

öncelikli tavsiyem hocam siz satışını yapmadan önce ayırın derim satamasanız bile ayırın kapalı kanalların oluşu dashboardı tehlikeli hale getiriyor
abı valla valla bu saaten sonra yt 10 dakıkamı bıle ayırmam dıger alternatıflere kafa yoruyorum 1dakıka bıle bos zamanım olmuyor dırek dashboard teslım edıcem alıcak arkadaş artık bakar detayına zaman ayıramıyorum yt e

satış hala devam edıyor pazarlık payı vardır ılgılenenler pm atabılır

zararına satıcam kanalları pm atabılır ılgılenen arkadaşlar elımden cıkarmak ıstıyorum elımde yt ılgılı ne varsa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri