----10 ve Fazlası Kanalı Olan Arkadaşlardan Tavsiyeler -----

yusuf0023

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhabalar...

Beni az çok tanıdınız, kanal mağduru biriyim :) bir haftada 60 kanalı kapanan başka biri olduğunu sanmıyorum :) neden böyle olduğu konusunda yoğunlaştım ve araştırmalarım neticesinde daha önce belirttiğim gibi aynı anda birçok kanala yüzlerce video göndermekten kaynaklandığını öğrendim. Böyle bir sistemle çalışan arkadaşlara bu benim olayım bir örnek olsun.

Gelelim konunun açılma sebebine.

Arkadaşlar malumunuz üzere bu işten para kazanmak isteyen herkesin aklındaki sorudur nasıl bir taktik izleneceği.

Taktiği araştırın bulun geliştirin, benim değinmek istediğim konu şu ;
Bu taktikler içerisinde fazla kanal açarak sürümden kazanma mantığı ile (benim gibi) para kazanmak isteyen arkadaşlara tavsiyelerimizi, önerilerimizi, hangi durumlarda ban yenir, kanal kapanır, bildiklerimizi anlatalım. Böylelikle edinmiş olduğumuz tecrübelerden yeni başlayan arkadaşlarımız ders almış olurlar.

Ben fazla kanal açıldığında nelere dikkat edilmesi gerektiğinin birinci maddesini söylüyorum

1-) Bir anda bot ile birden fazla kanalınıza yüzlerce video yüklemeyin, her kanala video yükleme esnasında arada 5-10 dk boşluk bırakın.

onceden yt den para kazanıldıgını bılmıyordum ozamnlar baska bı ıs ıcın sureklı vıdeo yukluyodum normal yuklerken sorun olmuyordu taki free youtube uploader ıle vıdeo yuklemeye baslıyana kadar 1-2 kanala aynı anda yukluyodum vıdeoları 2 gun sonra kapanıyordu kanallar 20-30 kanalım kapanmıstı bu sekılde sımdı normal yukluyorum bı sorun cıkmıyor

Kardeş bilgilendirme için teşekkür ederim.
Benim şuana kadar botla toplu yüklemelerden kanalım kapanmadı.Arka arkaya yükleme yapıyorum.Ama bu konuya yine de hassasiyet göstereceğim.

Benim aklıma takılan hesaplarınızı çoklu oturum ile bağladınız mı?
Daha önce ben bu şekilde yapmıştım google ana hesabım hariç diğer bağladığım hesapları kapatmıştı.
90e.png

Benim şuana kadar botla toplu yüklemelerden kanalım kapanmadı.Arka arkaya yükleme yapıyorum.Ama bu konuya yine de hassasiyet göstereceğim.

Daha önce ben bu şekilde yapmıştım google ana hesabım hariç diğer bağladığım hesapları kapatmıştı.
90e.png

Evet anlattığınız şekilde çalışıyordum, oda bir neden olabilir o konuyada dikkat edeyim bundan sonra, çoklu oturum ile 10 kanalım aynı anda açık oluyordu...
Teşekkür ederim bilgilendirmen için

90e.png

ben baglamamıstım kanallar kapanınca yenısını acıyodum onlarda kapanıyodu

Evet anlattığınız şekilde çalışıyordum, oda bir neden olabilir o konuyada dikkat edeyim bundan sonra, çoklu oturum ile 10 kanalım aynı anda açık oluyordu...
Teşekkür ederim bilgilendirmen için

BEN forumda bir arkadaşımızın tavsiye ettiği Chrome eklentisi var onu kullanıyorum 10 hesap bağlayabiliyorum. Çok memnunum.

Quick Login for Google Accounts

evet Hesap Ekle 'Riski Chrome' Eklentisi Kullanın..

Daha yeni ikinci kanalı açtım. Çok tedbirli davranıyorum, ikinci kanalı farklı tarayıcıdan açıyorum ve diğer tarayıcının kapalı olduğuna emin oluyorum. Şuan ikinci kanala ilk videoyu yüklüyorum.

Fakat bir şey sormak istiyorum. Wifiyi bir kaç telefon ve bir komşu pc kullanıyor. Onların youtube oturum açmaları vb.. gibi aktiviteleri herhangi bir tehlike arz eder mi? Aklıma takılan bir soru :-) anında değiştiririm şifreyi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Daha yeni ikinci kanalı açtım. Çok tedbirli davranıyorum, ikinci kanalı farklı tarayıcıdan açıyorum ve diğer tarayıcının kapalı olduğuna emin oluyorum. Şuan ikinci kanala ilk videoyu yüklüyorum.

Fakat bir şey sormak istiyorum. Wifiyi bir kaç telefon ve bir komşu pc kullanıyor. Onların youtube oturum açmaları vb.. gibi aktiviteleri herhangi bir tehlike arz eder mi? Aklıma takılan bir soru :-) anında değiştiririm şifreyi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aynı anda diğerlerininde aktif olacağını sanmıyorum, şayet öyle bir durum bile olsa onların video yükleme gibi bir aktiviteleri yoksa sorun olmaz

Ben Hergün bir kanalla uğraşıyorum önce video araştırıyorum buluyorum ve 300 400 kadar video yüklüyorum ismini etiket kısmını açıklamasını düzenleyip para kazanmaya da aktif edince o kanalla işim bitiyo ertesi gün de başkabi kanalla uğraşıyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım inşallah da yaşamam.

Toplu banlanan 60 kanalından en eskisi ile en yenisi arasındaki gün farkı neydi? Kesin olarak biliyor musunuz?

Benim 35 kanalım banlandı aralarındaki fark 14 gündü. Ancak aynı taktikle 2 ay önceki kanallarım kapanmadı. Bu da demek oluyor ki YT spamden kapatırken perioda önem gösteriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri