10 Yıllık Hizmet Sehidim.Com

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
logo.png

Yazı Biraz uzun oldu dileyen Hikayesi kısmını Okuyamaya bilir ama bence okuyun :)

WP Alt yapısı ile yeniden açtığım sitem 1 2 gün oldu boş durmaması adına öylece bir kaç haber attım. Ama Site içeriği tamamen site konusu ve adıyla ilgili olacak. Fikir ve Düşüncelerinizi yazarsanırız sevinirim.

www.sehidim.com

Dileyen olursa Sitede hayrına yazarlık yapabilir. Köşe Yazıları kısmında yayınlarız.

******** Hikayesi *******

10 Yıl önce şubat 2006 da bana çok dokunan ama hiçde benimle ilgili olmayan bir haber üzerine sehidim.com domaini almış şehit ve gaziler için hemen bir site açmıştım. Bu sitede de şehit ve gazi bilgilerine temel ve haklarına ve sağlanacak faydalar için şehit ailelerine bilgi edindirmeyi vs planlamıştım.

Ancak web sitesi ile hiç bilgim olmadı için, PhpNuke ile bir site hazırlamıştım 2 3 ay sonra siteyi fark eden Fransa'dan bir arkadaş harika bir tema kodlamış sitemiz biraz imaj kazanmıştı.. Sonrasında' HACK..

Sonra PhpFusion a geçtim sanırım 2008 yıllarında idi. Yine bayağı emek sarf ederek siteyi doldurdum işide biraz ögrenmiştim güzel birde tema yaptım. Site canlandı.. 5000 e yakın şehit ve gazi kaydı adı soyadı memleketi görevi görev yeri hakkında kısa bilgisi ve resimleri olacak şekilde sitemizde yer aldı toplam üyelik sayısı 20 bini geçmişti.

Sonrasında Ankara'dan biriyle tanıştım Şehit Çocuğuydu geldi evimde vs. misafir oldu bu işlerdede iyiydi.
Siteyi değiştirelim soyle yapalım boyle yapalım derken aklıma girdi, Kabul ettim 1 2 sonra gelişme olmayınca siteyi eski haline getirmesini istedim lakin mümkün olmadı :) 3 4 yıllık bütün yedeği silmiş onca üye kaydı içerik yine ucup gitmişti. Kızdım görüşmeyi kestim ve yeniden en baştan Phpfusion ile Siteyi en Baştan yine yaptım. Bir yıl geçmedi Host Makinem yandı dedi site yine gitti.

Bıkmadım bu site ayakta kalacak var olacaktı vs. Tekrar birdaha yaptım son bir kaç yıldır hala PHPfusion alt yapısı ile devam ediyordum ancak benim zaman eksikliğim ve ilgilenecek fazla kimsenin olmaması ile siteye ilgi ve içerik girişi iyice azaldı ve zamanla o harika günlerinden eser kalmadı. Gönül isterdi ki böyle bir siteye hiç gerek olmasın gelen gideni olmasın ama ülkenin büyük bir eksiği idi halende öyle sanırım..

Kısaca Denemediğim bir WP kalmıştı onuda denedim. Bu seferde siteyi kendim Yedekleyip WP ile kurdum sanırım bu sekilde yola devam etmeyi düşünüyorum günlük 3 5 site iceriği ile alakalı haber girerek Kanuni Hak ve Yeni düzenleme notlarını siteye geçip güncel kalmasını sağlamalıyım..

Yazı çok uzun oldu ama inanın bir çoğunuda yazmadım. 10 yılda bu sitenin basına gelen pişmiş tavuğun basına gelmemiştir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri