100.000 gösterim = 140 tık(YARDIM)

M
  • Kullanıcı malkomxahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
M

malkomxahmet

Guest
Gel vatandaş geeel. Rezilliğe geeeeel..

Aşağıdaki istatistiğimi açıklayacak bir yardımsever var mı?
Ve bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Gösterim yönünden hiçbir sıkıntım yok fakat tıklama alamıyorum. TBM yönündende sıkıntım yok.

Bir yardımsever yardım ederse çok sevinirim. bu işe başlayalı 45 gün oldu durum bundan ibaret. Bir el atıverin.

pudzx.jpg

videoların hepsinde reklam çıkıyor mu ? hepsinde çıksa o kadar gösterime en az 1.000 tık gene alman lazım +16 video filan mı yükledin ne yaptın ?

muhtemelen içerik dans webcam frikik türleri olsa gerek

sayfa to çok düşük değil mi ?Sanırım içeriğinizden kaynaklanıyor.

benim 5k izleme oldu 9 tık var ve hala panele yansımadı? durum aynı. var mı aynı sorunu yaşayan?

içeriğie uygun reklam çıkmıyor sanırım yada çok az reklam alan bi katagoride çalışıyorsun dans wepcam frikik falan çalışıyorsan adsenste bi reklam türü var +18 onu aç istersen kumar cinsel vs reklamlar çıkıyormuş tabi biraz araştır önceden istersen

dostum kanal içeriğin nedir?? bu izlenmelere o kadar az tık gelmesi imkansız.. 10 bin izlenmeye 300 400 tık aldığım kanalım vardı kapandı gerçi tbm 0:03 0:02 di

arkadaşın reklamları çıkıyo görüntülenme var ama içerik +16 olabilir... 9k görüntülenmeye 3 tık alıyodum bende kanallarımı sildim yeniden açtım şimdi 600 izlenmeye 15 tık geliyo ortalama

Usta şunları yap eğer reklam filtresi yaptıysan reklam engellemeleri kaldır adsensenden ve eğer kanallara çok video atıyorsan bunları kanallara ayır bir kanala max 3-5 video at günlük fazla yüklenme benimde sayfa to %0,20 lerde geziyordu reklam filtresini kaldırdım şimdi 0,70 en azından :)

Videonun izlendiği sıralarda reklam kapalı olabilir bazen beyaz dolar işareti gözüküyor ama reklam çıkmıyor benimde 30 bin izlenmeye 50 60 tık geldi bi ara çünkü sürekli reklam çıkmıyordu hatta hiç çıkmıyordu.

benimde 20 bin gösterim 1300 tıklama korkuyorum geçersiz tıklama diye yarın sabah uyandığımda adsenseyi nefes nefese korku ile aççam

1- konu içinde bazı arkadaşlarım reklam çıkmadığını o yüzden tıklanmanın az olduğun yazmışlar. bir videoda reklam çıkmazsa gösterim sayılırmı?(benim bildiğim reklam çıkmazsa gösterim olarak o izlenme sayılmaz.)

2- adsensede bazı reklamları engelledim google.com google.com.tr bunları engelledim. yeni reklam ağlarının kanallarıma erişimini engelledim. bundan dolayı olabilir mi?

21000 videom var toplamda 2000 tanesi dans frikik webcam tarzı. geriye kalan 19000 videoam ise çeşitli kategorilerdedir.
toplamda 80 kanalım bulunmaktadır.

bunu daha iyi fikirler bulabileciğimi düşünerek yazdım.

---------- Mesaj saat 00:27:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:45 civarında gönderildi. ----------

Konuyla ilgilenip cevap yazma zahmetinde ve yardım edebilme amacında bulunan arkadaşlara teşekkürler...
Kendimce bir çıkış kapısı bulmaya çalışırken aynı sorunu yaşayan ve sorununu izah edemeyen arkadaşlarda bu konu sayesinde sorunlarını hallederler inşallah.(Tabii bende halledebilirsem çok sevineceğim :D )

bide şu anda aklıma geldi niche çalışması yaptıysan videolarınla alaklı kelimeler koymanı öneririm otomobil videosunda tutupta banka reklamı çıkarma, kendi kategorine göre kelimeler koy alakalı reklam çıksınki insanlar da tıklasın.

2 adsense deki reklamları engelleme bence :)

NİCHE çalışmalarım son 3 gündür yapıyorum ve kesinlikle videolar ile ilgili kelime ve açıklama giriyorum. başlık-açıklama-etiket hepsi birbiri ile uyum içinde ve kelimeler 10-50 dolar arası tbm oranlarına sahip. 5 kanalım bu şekilde. hepside normal kanallar cinsel içerik değil.

adsensede Google ve Google veeee reklam ağlarında google kelimesi geçen reklamlar kapalı. bunları açmalımıyım. birde yeni eklenen reklam ağları engelli bende. onuda açmalımıyım.

NİCHE çalışmalarım son 3 gündür yapıyorum ve kesinlikle videolar ile ilgili kelime ve açıklama giriyorum. başlık-açıklama-etiket hepsi birbiri ile uyum içinde ve kelimeler 10-50 dolar arası tbm oranlarına sahip. 5 kanalım bu şekilde. hepside normal kanallar cinsel içerik değil.

adsensede Google ve Google veeee reklam ağlarında google kelimesi geçen reklamlar kapalı. bunları açmalımıyım. birde yeni eklenen reklam ağları engelli bende. onuda açmalımıyım.

Bukadar niye oynadın ki sen adsense ayarlarıyla yahu :confused:

Ne zamandır ayarlar böyle hocam ? O tablo full bu ayarlarda gittiyse normal onu bil, google ve google.com.tr engellerini aç, to %1-%2 olacaktır. Birdahada elleme.

Ekstra: Ben bunu trueview kapalı gibi algıladım hocam, truview reklamlarını inşallah açıyosundur adsense ile oynadıysan bundanda şüpheliyim.

truview zaten para kazanma aktif olunca otomatik açık değilmi. benim bildiğim otomatik zaten açık. hiç ellemiyorum. ben sadece adsensede

8-10 tane reklam kanalı engelledim
google adreslerini engelledim ve yeni eklenecek reklam ağlarını engelledim 3 ayar değiştirdim adsensede ama dediğinizi başka bir arkadaşım yardımcı oldu ve hepsini açtım herşeyi serbest bıraktım.

google reklamlarını engelememdeki amaç şuydu.
google reklamlarını engellersem onun yerine daha kaliteli reklamlar görünür. daha ilgi çekici reklamlar görünür ve tıklanma oranı artar düşüncesiyle engelledim. gayette mantıklı bir düşünce gibi geldi. halende öyle geliyor ama tüm engelleri kaldırın diyen kişi sayısı çoğalınca herşeydeki engeli kaldırdım. saldım çayıra. hayırlısı bakalım. birde bu şekilde deneyelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri