100.000 gösterim = 140 tık(YARDIM)

M
  • Kullanıcı malkomxahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bu tıkları 5k izlenmeye alıyorum inş düzeltirsin durumu

bende googıl.com googıl.com.tr yi ve 10 15 tane çöp siteyi engellemiştim şimdi hepsini kaldırıyorum valla en iyisi dokunmamak bence olduğu gibi bırakmak
ya zaten googıl kendi reklamlarını başka reklam olmadığı zaman çıkartıyor bence
bu konuyu okduuğum iyi oldu hemen şu ayarları eskiye çeviriyim

---------- Mesaj saat 03:30:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:25:59 civarında gönderildi. ----------

valla bütün engellediğim siteleri googıl.com da dahil hepsini kaldırdım

google dışında bilmediğiniz hiçbir siteyle oynamayın..

google dışında bilmediğiniz hiçbir siteyle oynamayın..

google dışında bilmediğiniz hiçbir siteyle oynamayın diyorsun ya. ben mesela günlük girip bakıyordum listedeki reklamların sitelerine reklam şekillerine ve ona göre engelliyordum. neyse hepsini kaldırdım.

Sonucu hemen farkettim demiyeceğim çünkü belki bundan dolayı değildir ama bu engellemeleri kaldırdığım için böyle oldu diye düşünüyorum.

tıklama sayım 270 olmuş bugün to artmış. görüntüleme sayım 110000

yardımlar için teşekkürler arkadaşlar.

google dışında bilmediğiniz hiçbir siteyle oynamayın diyorsun ya. ben mesela günlük girip bakıyordum listedeki reklamların sitelerine reklam şekillerine ve ona göre engelliyordum. neyse hepsini kaldırdım.

Sonucu hemen farkettim demiyeceğim çünkü belki bundan dolayı değildir ama bu engellemeleri kaldırdığım için böyle oldu diye düşünüyorum.

tıklama sayım 270 olmuş bugün to artmış. görüntüleme sayım 110000

yardımlar için teşekkürler arkadaşlar.

:) hayırlı olsun arkadaşım Allah gönlüne göre versin.

21.000 videom var demişsiniz. Büyük ihtimal piyasada herkezin yüklediği tarzdan videolardır.

her video en az 1 kez izlense zaten hergün 21.000 gösterim demek.

az izlenen videoların tıklamasıda fazla olmaz malesef.

herkesin yüklediği tarzdan video yok. bir kanalımın özelliğini hemen paylaşayım. dili letonca ve haber kanalı - komedi videosu fail video vesaire fazla yüklemiyorum. herkesin yüklediği tarz videolardan yüklemiyorum. çeşit oluşturuyorum. her gün açtığım kanallar daha önceki kanallarımdan farklı kategorilerde hergün kategoriye yeni bir çeşit ekliyorum.

Hocam az tik gelmesinin sebebi reklam cikmiyor . Cikmayan reklamlari adsense performans reklamlari reklam turleri tiklayip gorebilirsiniz (eslesmeyen reklam istekleri) olarak yaziyor orda suppot googlede aciklamasi var reklam gosterilmesede adsense sayar ve eslesmeyen reklam istegi olarak yazar diye umarim aciklayici olmustur cozum olarak bir iki yontem buldum bunlardan biri reklam eslesmesi bulunmazssa su url deki reklamlarin benzerini goster diye suan digital point forumu ayarladim eslesmeyen reklamlara to 1 in uzerine cikti tbm 0,21 dustu sonuclari analizden sonra burda bildiririm iyi kazanclar

Hocam az tik gelmesinin sebebi reklam cikmiyor . Cikmayan reklamlari adsense performans reklamlari reklam turleri tiklayip gorebilirsiniz (eslesmeyen reklam istekleri) olarak yaziyor orda suppot googlede aciklamasi var reklam gosterilmesede adsense sayar ve eslesmeyen reklam istegi olarak yazar diye umarim aciklayici olmustur cozum olarak bir iki yontem buldum bunlardan biri reklam eslesmesi bulunmazssa su url deki reklamlarin benzerini goster diye suan digital point forumu ayarladim eslesmeyen reklamlara to 1 in uzerine cikti tbm 0,21 dustu sonuclari analizden sonra burda bildiririm iyi kazanclar

Açıklamalarından dolayı çok teşekkürler. Ben reklam çıkmazsa google saymaz diye biliyordum. Yanlış biliyormuşum. Öğrendiğim iyi oldu.
Reklam eşleşmesi bulunmazsa şu urldeki reklam benzerlerini göster........!!!!!

bu ayarı tam olarak nereden yapıyoruz.

Açıklamalarından dolayı çok teşekkürler. Ben reklam çıkmazsa google saymaz diye biliyordum. Yanlış biliyormuşum. Öğrendiğim iyi oldu.
Reklam eşleşmesi bulunmazsa şu urldeki reklam benzerlerini göster........!!!!!

bu ayarı tam olarak nereden yapıyoruz.
bi sonuclara bakalim detayli anlatim yaparim

Reklam eşleşmesi bulunmazsa şu urldeki reklam benzerlerini göster

bu ayarın nasıl yapıldığını söyleyebilir misiniz hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri