100 Abone 2.5 Tl ( kısa bir süre için )

• Kullanıcı moonlive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moonlive

Kayıtlı Üye
snsy9.png

Faydası:

Videoların daha hızlı index alması

Mesela 50 aboneniz varsa insan size abone olmaz. Çünkü abone sayınız az ise paylasımınız kötüdür yada kanalınız.Paylaşımınız iyi olabilir ama mesela baska insan abone olmayabilir çünkü abone sayınız az oldugu için kötü paylasım yapıyor zannedecek..

Youtube'da 4000 ve üzeri aboneli eski kanallar kolay kolay topluluktan kapanmıyor arkadaşlar.Yani abone sayısı yüksek olması flag ve topluluk spam çetesine karsı + yönde yarar.

Önemli Not: Yapacagımız kanalın daha önce herhangi bir siteden abone çekimi yapmamısı lazım .

Refler:

Arkadaştan 150 adet abone çekildi, hızlı ve ilgili biri ihtiyaç varsa ekstra abone teklifi ayrıca bir jest. kendisine teşekkür ediyorum

snsy9.png

Faydası:

Mesela 50 aboneniz varsa insan size abone olmaz. Çünkü abone sayınız az ise paylasımınız kötüdür yada kanalınız.Paylaşımınız iyi olabilir ama mesela baska insan abone olmayabilir çünkü abone sayınız az oldugu için kötü paylasım yapıyor zannedecek..

Youtube'da 4000 ve üzeri aboneli eski kanallar kolay kolay topluluktan kapanmıyor arkadaşlar.Yani abone sayısı yüksek olması flag ve topluluk spam çetesine karsı + yönde yarar.

Önemli Not: Yapacagımız kanalın daha önce herhangi bir siteden abone çekimi yapmamısı lazım .

Aboneler organikmi?

Sistem su sen ona abone oluyon o sana abone oluyor çesitli sitelerden kasıyorum ve organiktir bot olacak hali yok sonuçta facebook sayfa kasımı yada youtube izlenme degil abone .

Sistem su sen ona abone oluyon o sana abone oluyor çesitli sitelerden kasıyorum ve organiktir bot olacak hali yok sonuçta facebook sayfa kasımı yada youtube izlenme degil abone .
Hep aynı link üzerinden gönderim googlenin kafasında soru işaretleri bırakacaktır. Organik; kesinlikle kişiden kişiye değişir.

yeni başlamış partnerlerde yada adsenseye bağlanmamış partnere başvuru yapılacak kanallarda denenebilinir.

Hep aynı link üzerinden gönderim googlenin kafasında soru işaretleri bırakacaktır. Organik; kesinlikle kişiden kişiye değişir.

Kendi kanalıma 5 bin abone kastım 15-20 günde 1 aylık kanal iyi index aldı ve iyide para aldım.Söyle düsün mesela 10-15 aboneli bir kanala ben abone olmam ama 1000 500 abonesi olan kisinin paylasımı iyidir ve düzenli abonesi olacam yani biraz bu bakınm var

snsy9.png

Faydası:

Bu youtubeyi sen mi çatlattın böyle :) Resmi beğendim kopyaladım iznin varsa.

Arkadaştan 150 adet abone çekildi, hızlı ve ilgili biri ihtiyaç varsa ekstra abone teklifi ayrıca bir jest. kendisine teşekkür ediyorum

Arkadaştan 150 adet abone alana kadar çok ilgiliydi, aboneler alındı son 10 dk gene çok ilgiliydi.. ertesi gün aboneler gitmeye başları 150 abonenin %60 ı gitti ve gitmeye devam ediyor arkadaş artık çok ilgisiz. attığım msjlara cvp bile vermiyor. ucuz etin yahnisi bu kadar olur işte :)

Ref doldu mu? CeSu hocam konu benim değil ama, abone gitmesine birşey yapılamaması normal değil mi.

ben bilmiyorum normal mi, en azından 1 hafta dursaymış bari.

Ben sana gnlk 400 500 abone cok rahat cekeym abone giderse benim sorum degil tamam mi fly:)

Like4Like.org tarzı sitelerden geliyor galiba aboneler, doğal olarakta giderler.
Birçoğunuz bu yöntemi biliyordur, bilmeyenler için anlatayım;
Siteye üye oluyorsunuz, fake bir youtube hesabı açıyorsunuz. Ondan sonra örneğin üyeler ilan veriyorlar, videomu izlersen 7 kredi kazanırsın, yorum yaparsan 8 kredi kazanırsın, abone olursan 9 kredi kazanırsın, facebookta resmimi beğenirsen 6 kredi kazanırsın falan fişman(bu değerleri ilanı veren üyeler kendileri belirliyor). Fake hesabınız ile bu şekilde beğeniler yorumlar izlemeler ve abone olmalar yaparak kredi puanı kasıyorsunuz (dileyen para karşılığı da satın alabilir).
Örneğin 1 hafta boyunca bu şekilde kastınız ve 20,000 kredi kazandınız. Ardından buraya geliyorsunuz ve buna benzer bir başlık açıyorsunuz. İş'i aldıktan sonra iş veren şahısın abone linkini like4like.org'da yayınlıyorsunuz ve abone olursanız 6-7-8-9 kredi vereceğim diyorsunuz. Yine bir sürü fake yabancı üyeler geliyor size abone oluyor sırf kredi puanı kazanmak için. Belli süre sonra bu fake hesaplar banlanıyor veya kapatılıyor. Bu durumda ilk işi veren şahısın abone sayısı da doğal olarak düşmüş bulunuyor. Kısacası verdiğiniz para ve aboneler bir b.ka yaramıyor.
Haa 5000 fake abone kasarsınız, vermiş olduğunuz kanal içeriğine ilgi duyan 100 kişi çıkar aradan o sizin kârınızdır.
Tabi değer mi? -Şahsen değmez bu kadar uğraşa, onun yerine özgün çalışın veya 3-4 gününüzü ayırıp blog sayfalar açıp videoları oraya atın daha çok işinize yarar ve indexlenir.

Addmefast gibi sitelerden fake abone kasıcaksan millete hiç kasma aldığın parayı haketmiyorsun.

like excange siteleri ile aynı mantık anladığım kadarıyla.. hayırlı satışlar dilerim ama youtube bunu er geç fark edecektir bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri