100 Adet Amazon Vds Alınacaktır !!!

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

suat37

Kayıtlı Üye
Alım kapalı arkadaşlar

Son düzenleme:
Abi sen büyük adamsın biliyoruz da bu nedir abi Napcan o kadar vds ile hani spam bitmişti :)

Güncel
İşi yapacak arkadaşlar aranmakta...

Amazon konusunu açan benim ama devamlı hesap açmak mesele en zoruda sanal kart. Her bankanın bir limiti var.

Amazon konusunu açan benim ama devamlı hesap açmak mesele en zoruda sanal kart. Her bankanın bir limiti var.

Kardes sen bir tane örnek ac, biz bakalim oluyor mu, eğer oluyorsa tüm herşeyi tedarik ederiz. Ama kalkipta ben acarim ama sanal kart yollayın diyen olacaksa örnek hesap görmeden kart heba edemeyiz.

Kardes sen bir tane örnek ac, biz bakalim oluyor mu, eğer oluyorsa tüm herşeyi tedarik ederiz. Ama kalkipta ben acarim ama sanal kart yollayın diyen olacaksa örnek hesap görmeden kart heba edemeyiz.

Yok ben işi almak isteyen arkadaşlara bilgi olsun diye yazdım. Bilmeyen birine çok kolay gözükebilir. Uzun süredir hesap açmadım zaten. Ama müsait olduğumda bir denerim.

Kardeş gerekli metaryalleri biz sana saglarız, sanal kart flan problem olmaz, skype 20 kişi ekledim amazon için sende 21 ol, inşallah sen başarırsın

Kartım şifreyi yanlış girdiiğim için şuan blokeli açtırdığım da deneyecem. Birde illa amazon mu olmalı, amazona benzer birkaç sistem daha biliyor olabilirim.

Bankaların sanal kart oluşturma limiti ne kadar ki? silip tekrar tekrar ne kadar oluşturabiliyoruz.

1 yıllık vds hala ücretsiz veriliyor mu arkadaşlar?
KAç ramlik vds veriyorlar arkadaşlar?

Kartım şifreyi yanlış girdiiğim için şuan blokeli açtırdığım da deneyecem. Birde illa amazon mu olmalı, amazona benzer birkaç sistem daha biliyor olabilirim.

Daha açık konuşayım o zaman. Siz 1 amazondan 2 adet vds yada en fazla 5 adet vds olusturur ve 1-2-3 ay kullanırsınız. Biz o sizin 2-5 adet olusturduklarinizdan en az 20 adet oluşturabiliyoruz. Sistem hiç farketmez bize en az 20 adet oluşturup en az 2 ay kullanabileceğimiz bir sistem ile gelin her şekilde anlaşırız. Illa amazon olmasına gerek yok. Geçici mail ile olusturulabilen bir kaç sistem var 1 aylık free. Fakat o sistemlerin çoğu her ne kadar 1 aylık free olsada render yapmıyor olsanda vdste actigin sayfadan seni 10 dakika sonra atıyor. O şekilde olmadığı sürece her sistem olur.

Bir hesap açtım 20 vps oluşturdum bakalım kaç gün dayanacak. 12 saat oldu şuan ayakta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri