100 Arkadaşa 1K Sosyal Medya Kaynaklı İzlenme Çekimi Hediye

:) bizde spam olmaz hocam bu arada ben youtube işinde 1.5 aydır varım başta video attım uğraştım logo vs arka plan derken heves kaçtı bir an bıraktım neden derseniz 50 kuruş bile gelmedi izleme vardı ama birde okul iş ev taşındı net gitti vs tabi olmadı ama şimdi benim işi anlattığım sınıf arkadaşım bana 65 dolar kazancı gösterdi 2 gündür işten vakit oldukca video atıyom kanala :D pes etmicem artık çocukta bnle aynıyabancı haber kanalı yapmış

çok uzun yazdım ama şunu bilmediğimden sorucam Bgbm denen yerde diyorki bin gösterim başı şimdi siz benim videoyu 1 tane videomu bin kere izlettirseniz sadece bn o video için verilen bbgm 10 dolarsa onu kzancammı acaba ? bu arada yanlıl baktım bgbm 18 dolarken 65 olunca sevindim :D ama tam kavrayamadım bn bu işi galiba :/

Hayır tabi ki. Dediğim gibi görüntülemeler reklam izlemez, direk kazanca etkisi yoktur hocam. Mobil izlenim olmadığı için ilgilenirseniz üst sıralara çıkmakta yardımcı olur, etiketler ile gerçek izlenim almaya başlar.

Tüm pmler yanıtlandırılmıştır. Eklenmiştir sisteme.

Atılan tüm pmler eklendi sisteme, cevaplandırıldı hepsi. Bir süre yokum, yine gelince eklerim ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri