Hocam hack değil tabikide. Uzun zaman önce açılmış , kullanılmayan hesaplar var elimde çok miktarda onları değerlendiriyorum.Hocam giremedim derken hack mack işi yapmıyorsun değil mi? Varsa öyle bişey ben yokum kusura bakma.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam hack değil tabikide. Uzun zaman önce açılmış , kullanılmayan hesaplar var elimde çok miktarda onları değerlendiriyorum.Hocam giremedim derken hack mack işi yapmıyorsun değil mi? Varsa öyle bişey ben yokum kusura bakma.
Referanslar'ın hepsi gönderilmiştir. Ref suan için bitmiştir.Ref olabilirim
Tüm referanslar dağıtılmıştır hocamRef kaldıysa alabilir miyim hocam?
Örnek sayfa PM ile gönderildi.Örnek sayfa pm ile görebilir miyiz ?
referansları tükettik hocam :/ ama isterseniz sattığım hesapların birinin facebook uzantısnı gönderebilirim ?ref atarmisinrica edioyrum
referansları tükettik hocam :/ ama isterseniz sattığım hesapların birinin facebook uzantısnı gönderebilirim ?
5 hesap için 23 tl ödeme gönderildi. Hesaplar bekleniyor.
Üstad facebook hesapları hack vb. şekilde mi ele geçirilmiş, yoksa kendinizin oluşturmuş olduğu hesaplar mı, gerçek kişiler denilince aklıma takıldı. Bir örnek de ben pm alabilirsem 5 tane ilk aşamada alabilirim ben de, hayırlı satışlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.