Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle tüm arkadaşlara bol bol ziyaretçiler, ardından bol bol TL'ler diliyorum,
------------
--- 10 TL ---
------------
Haftalık paket ;
Sistemi deneme yapmak isteyenler 5 TL ile başlangıç yapabilir, memnun kaldıkları takdirde aylık üyelik alabilirler.
Sisteme katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor ?
Sisteme katılmak için aşağıda yer alan hesap bilgimize ödeme işleminizi gerçekleştirdikten sonra mail adresimize ; iletişim bilgilerinizi ve ödemeyi gerçekleştiren kişinin isim bilgilerini iletmeniz yeterlidir. Tarafınıza en kısa süre içerisinde geri dönüş yapılacaktır.
Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.
İletişim ;
Skype ; [email protected]
Tel ; 0553-394-93-36
Hesap Bilgimiz ;
Paypal, şans oyunları malesef bulunmamaktadır, sadece İşbank mevcut.
PekşenMedya -> MedyaŞefi | Lezzetli Çözümler Sunar
Öncelikle tüm arkadaşlara bol bol ziyaretçiler, ardından bol bol TL'ler diliyorum,
- Bu sistem ile birlikte youtube kanalınıza tekli veya toplu olarak youtube'dan youtube'a video yükleyebilirsiniz. İstediğiniz bir video linkini sisteme girmeniz ile birlikte otomatik olarak kanalınıza yükleyecektir veya istediğiniz 50-100 video linkini sisteme girmenizle otomatik olarak sıra ile yükleyecektir.
- Yeni başlayan arkadaşlara yardım ve destek yapılacaktır

------------
--- 10 TL ---
------------
Haftalık paket ;
Sistemi deneme yapmak isteyenler 5 TL ile başlangıç yapabilir, memnun kaldıkları takdirde aylık üyelik alabilirler.
Sisteme katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor ?
Sisteme katılmak için aşağıda yer alan hesap bilgimize ödeme işleminizi gerçekleştirdikten sonra mail adresimize ; iletişim bilgilerinizi ve ödemeyi gerçekleştiren kişinin isim bilgilerini iletmeniz yeterlidir. Tarafınıza en kısa süre içerisinde geri dönüş yapılacaktır.
Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.
İletişim ;
Skype ; [email protected]
Tel ; 0553-394-93-36
Hesap Bilgimiz ;
Paypal, şans oyunları malesef bulunmamaktadır, sadece İşbank mevcut.
PekşenMedya -> MedyaŞefi | Lezzetli Çözümler Sunar