100 Kanal Spam'den Uçtu . Sizde Durum Nedir

• Kullanıcı rserin75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

rserin75

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar
Bugün 100 kanalım birden Spamdan kapandı.

sizde Durum Nedir . Genel Bir Durum mu yoksa . Yanlızca bende mi var :(

Kanallari ben açtım 1 yildir açtığım gibi. Yalnizca fark 20 mail 100 alt kanal olmasi .

Son düzenleme:
Şimdilik 20 günlük 2 kanal gitmiş.

Fırtına yaklaşıyor sanki arkadaşlar , vardır bir hayır.

korkuyorum hesapları kontrol etmeye ya gitmişlerse ? :))

hiçbirisine bi şey olmamış. arkadaş siz nerede yanlış yapıyorsunuz? benim hiçbir kanalıma bir şey olmadı bugüne kadar. hepsini de kendim açtım, temiz kanallar. spamın da kralını yapıorum. birisi kapanırsa diğerlerine sirayet bile etmior. geçmiş olsun.

Ucanlar kanallari satin alip almadiklarini falan yazarlarsa iyi olur

kanalları kendin açtın ve 100 kanal aynı anda kapandıysa gmail açış tarzın bozukdur dostum 1xxx kanal hala ayakta. Sana tavsiyem tarayıcını değiştirmen

10 kanal kapandı. 2 aydır sıkıntı yoktu alt kanal ana kanal toz duman oldu herşey :D toplu kıyıma ugradık :D

Çok özür dilerim hemen siliyorum

yok silip silmemen senle alakalıda sana ben özgünüm simgesi vermişler hatta geçenlerde bu simgeleri ilk verdiklerinde joseph die biride vardı orda konuşurken ben özgün çalışıyorum diye yazmışdın , benle konuşurken oyüzden sordum eğer özgünlükden kastınız buysa bende de 2 tane özgün kanal var kardeşlerimin ve benim kendi çekimlerimizin yayınladığım. oyüzden söyledim!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri