100 Kanal Spam'den Uçtu . Sizde Durum Nedir

• Kullanıcı rserin75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Hocam vodem var bende hem turkcell hemde vodafone farkediyorum 4-5 kez deniyorum mesela en son sayılar .265 .267 .268 ise mesela tekrar başa dönüyor .265 olarak devam ediyor sürekli aynı ipleri veriyor pcde kullanıyorum.

Anladım hocam ben vınn ve ya vodem kullanmadım için net bir şey diyemiyeceğim ama Telefonda 3g de uçak moduna aç kapa yaptıktan sonra asla ıp aynı denk gelmiyor. Vodem içinde bir yolu var mı bilmiyorum açıkcası ama her kanal için farklı ıp kesinlikle şart şöyle olsa 4 günde 1 kanal açsanız 4 günde bir başa sarması belki sorun olmaz ama her gün onlarca kanal açıyorsanız sorun yaratır. o yüzden telefonun 3g sinden faydalanmanızı öneririm ya da bir çözümü varsa ıp olayının onu araştırın vodem için

вєякαη;496920' Alıntı:
3G ile açtığınız kanallarda sürekli ip değiştiği için genellikle kapanma olmuyor mu ?

Berkan hocam şuan dediğim yolu yapıyorum bir tane boş leptopta deepfreze kurulu her şeyi cclenar ile temizledim kesinlikle chrome ve mozilla yok leptopta tarih ettim onları :) kanal açacağımda deepfreze aktif ediyorum açıp kapatıyorum leptop ı sonra 3g açıyorum telefondan modem gibi bağlıyorum alıyorum bi kanal 3xc doğrulamasını yapıyorum, sonra gene bilgisayarı yeniden başlatıyorum ondan sonra uçak modu al kapat yapıyorum ıp değişiyor sonra gene aynı şekil kanalı alıyorum sorunsuz olabilecek en temiz yolda bu bi kanalı açarken öneririm ben herkesin denemesini

bir maildeki 2 alt kanalım bu sabah itibarı ile uçmuş :) inşallah bu kadarla yakayı kurtarırım

Anladım hocam ben vınn ve ya vodem kullanmadım için net bir şey diyemiyeceğim ama Telefonda 3g de uçak moduna aç kapa yaptıktan sonra asla ıp aynı denk gelmiyor. Vodem içinde bir yolu var mı bilmiyorum açıkcası ama her kanal için farklı ıp kesinlikle şart şöyle olsa 4 günde 1 kanal açsanız 4 günde bir başa sarması belki sorun olmaz ama her gün onlarca kanal açıyorsanız sorun yaratır. o yüzden telefonun 3g sinden faydalanmanızı öneririm ya da bir çözümü varsa ıp olayının onu araştırın vodem için

Hocam telefon için paket olması gerekmiyormu net için?Teli pcyemi bağlıyorsunuz?

Hocam telefon için paket olması gerekmiyormu net için?Teli pcyemi bağlıyorsunuz?

Paket yapıyorum hocam ben zaten vınn alıcaktım bu yola başvurmadan önce bu daha cazip geldi bana zaten her ay dakika sms paketi yapıyorum.. toplu şekilde paket yaptım şöyle diyim benim 2 gb dan fazla ama ort. 2 gb sadece mail açmada en az size 250-300 mail açacaktır . bence 1 ay için fazlasıylada yeterli

Paket yapıyorum hocam ben zaten vınn alıcaktım bu yola başvurmadan önce bu daha cazip geldi bana zaten her ay dakika sms paketi yapıyorum.. toplu şekilde paket yaptım şöyle diyim benim 2 gb dan fazla ama ort. 2 gb sadece mail açmada en az size 250-300 mail açacaktır . bence 1 ay için fazlasıylada yeterli

Hocam teldende denedim gene aynı uçak modunada aldım 4-5 defadan sonra tekrar en başa dönüyor ip hat turkcell.

gmailleri doğru açarsanız kanallarınız sağlam kalır arkadaşlar. gmail açarken bir yerde bir açık veriyorsunuz buradan yakalanıyorsunuz.

Hocam teldende denedim gene aynı uçak modunada aldım 4-5 defadan sonra tekrar en başa dönüyor ip hat turkcell.

Hocam sizin için denedim tekrar verdiği ıp leri yazıyım

1 de 37.155.22.235

2 de 37.155.17.242

3 de 37.155.13.234

4 de 37.155.16.236

5 de 37.155.61.217

Hat avea

Dediğim gibi her defasında farklı ıp atıyor sorun yok

ben tam olarak anlayamadım :( şimdi 100 kanalın spamdan gitti tamam gidebilir,
bende durum aynı sorun yok tamamdır,
tamam kanalları sen açtın 1 yıldır spama yakalanmamıştı ve hiç oynama yapmamıştın demek istiyorsun sanırım tamamdır ama bellki sürekli kontrol ediyordun..
Fark nedir orayı hiç anlamadım bak 20 mail 100 alt kanal olması ne demek oluyor? Yani 1 hesapta 5 kanal mı vardı?
Aynen hocam

Her zaman söylediğim gibi 3cx kullanmayı bırakın alternatiflere yönelin, bu kıyımda U.S.A kanallarımın 1 tanesi bile kapanmadı.

Her zaman söylediğim gibi 3cx kullanmayı bırakın alternatiflere yönelin, bu kıyımda U.S.A kanallarımın 1 tanesi bile kapanmadı.
3cx ile alakalı degil bence.
Spam yaptıgım kanalların tamamı kapandı fakat günlük 20 video yükledigim 1 kanal bile kapanmamıs.
Apacık ortada spam adamın birgün sonunu getiriyor.

3cx ile alakalı degil bence.
Spam yaptıgım kanalların tamamı kapandı fakat günlük 20 video yükledigim 1 kanal bile kapanmamıs.
Apacık ortada spam adamın birgün sonunu getiriyor.

Hocam sizde durum nedir bilmiyorum ancak forumdan okuduğum kadarıyla 3cx ile açılmış boş kanallar dahi kapatılıyor.

Hocam sizin için denedim tekrar verdiği ıp leri yazıyım

1 de 37.155.22.235

2 de 37.155.17.242

3 de 37.155.13.234

4 de 37.155.16.236

5 de 37.155.61.217

Hat avea

Dediğim gibi her defasında farklı ıp atıyor sorun yok

Operatorden dolayi olabilir hocam bende tcell ve vfone var ama malesef ip sabit 4-5 te bir basa donuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri