100 $ Kazancım Olmadan Pin Gelmiyor Mu

• Kullanıcı ukinq7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ukinq7

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar saolun,varolun şu ana kadarki her soruma yanıt aldım.Geçen hafta bir konu açmıştım bi hafta falan daha bekle dediniz pin'i bu hafta da gelmedi evime.100 $ olmadan gelmiyor sanıyordum,bu gün 100 $ olmuş hesabımda acaba ne zaman gelir başvurumdan bu yana 1,5 ay geçti.

s18y0.png

pin çok geç geliyor kardeşim senin ki hangi ay yola çıktı 1.5 ay geçtiyse hemen 2.pini iste

10 $ kesinleşmiş akznacın oldukta sonra 1.pin otomatik çıakr eğer gelmesse 4-6 hafta arasında ...2.pin isteme bölümü açılır ona tıkalrın 2.pii istersin oda gelmesse kimlik fotokpisyle onaylarısn...

resimdeki $ bi önemi yok adsensedeki kesinleşmiş akznaçlar bölümünde 10 $ ve üzeri oalcak

pin çok geç geliyor kardeşim senin ki hangi ay yola çıktı 1.5 ay geçtiyse hemen 2.pini iste

Eyvallah kardeşim de 10 dolardan sonra diyosun yuh benim 100 oldu hala çıkmadı vay anasını bide yeniden nasıl gönderebilirim ?

10 $ kesinleşmiş akznacın oldukta sonra 1.pin otomatik çıakr eğer gelmesse 4-6 hafta arasında ...2.pin isteme bölümü açılır ona tıkalrın 2.pii istersin oda gelmesse kimlik fotokpisyle onaylarısn...

resimdeki $ bi önemi yok adsensedeki kesinleşmiş akznaçlar bölümünde 10 $ ve üzeri oalcak
Eyvallah saolasın

s194m.png

8 Ağustos'tan 2-4 hafta sonra diyo ay sonu geldi tık yok :S
Bu arada yeniden nasıl göndereceğiz 2 kere gönderdim zaten.

beyto benim yeni adsensede 18 dolar olmuş şimdi o otomatik yola çıkmışmıdır? kesinleşmedi?

bunun için neden konu açayımki . ağzımı açtırma . töbe töbe.

Ağzını açarsan ne olur la ? Bu arada şunu öğren başkasının konusunda kendi problemini yazamazsın hele ki farklı bi konuysa.Kendine yeni konu açmayı öğren .

Eyvallah kardeşim de 10 dolardan sonra diyosun yuh benim 100 oldu hala çıkmadı vay anasını bide yeniden nasıl gönderebilirim ?

Eyvallah saolasın

s194m.png

8 Ağustos'tan 2-4 hafta sonra diyo ay sonu geldi tık yok :S
Bu arada yeniden nasıl göndereceğiz 2 kere gönderdim zaten.

DAHA ERKEN kardşeim 3 hafta olmuş eylülün 15 olsun bikere en az hemen ateşlenme ....bekle ama kaznamya devam et...pini elbbete hallederiz sıkıntı olmaz

---------- Mesaj saat 12:17:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:15:11 civarında gönderildi. ----------

beyto benim yeni adsensede 18 dolar olmuş şimdi o otomatik yola çıkmışmıdır? kesinleşmedi?

alıntı yaptğın mesajımd ayazdım bida yazayım....

bir ayın toplam kaznacı önündeki ayın 12-15 asarı kesinleşir.Bu kesinleşmede 10 $ üzeri kesinleşiirse pin otomatik yola çıkar....

senin pinini yola çıkması için 12-15 eylülü beklemen lazım daha sonra da 4-6 hafta arası pini beklicen

Ama : pini dert etmeyin mutlaka alırısnız, gelmesse kimlik doğrulama ile alırısnız siz kaznamaya devam edin

NOT : BU ARADA SAKİN LÜTFEN

DAHA ERKEN kardşeim 3 hafta olmuş eylülün 15 olsun bikere en az hemen ateşlenme ....bekle ama kaznamya devam et...pini elbbete hallederiz sıkıntı olmaz

---------- Mesaj saat 12:17:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:15:11 civarında gönderildi. ----------

alıntı yaptğın mesajımd ayazdım bida yazayım....

bir ayın toplam kaznacı önündeki ayın 12-15 asarı kesinleşir.Bu kesinleşmede 10 $ üzeri kesinleşiirse pin otomatik yola çıkar....

senin pinini yola çıkması için 12-15 eylülü beklemen lazım daha sonra da 4-6 hafta arası pini beklicen

Ama : pini dert etmeyin mutlaka alırısnız, gelmesse kimlik doğrulama ile alırısnız siz kaznamaya devam edin

NOT : BU ARADA SAKİN LÜTFEN

Eyvallah çok saolasın kardeşim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri