%100 özgün fakat...

• Kullanıcı fiko43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

fiko43

Kayıtlı Üye
Konuya alaka gösterip de okuyanlara şimdiden teşekkürler.
Youtube üzerinde kız babası adı altında 8 yaşındakikızımla günlük vlog çekimlerimizi ve kendimizce hazırladığımız eğlenceli, kısa skeçleri paylaştığımız bir kanal var. Abone sayımız ayda ortalama +750 şeklindeyken izlenme süremiz bu ay hariç genelde son 28 gün için bir milyon dakikanın üstünde. Son sekiz aydan bu ya 250 tl nin altına düşmedim fakat 800 tlyi de geçen bir para alamadım. Bazı videolarımız milyona, yüz binlere ulaşırken, attığım ve çok güvcendiğim bir video 50 kişi sınırında kalabiliyor.
Bu yüzden sabit bir program akışına geçmek istedim.
Kız babası adı altında (kendim de öğretmenim bu arada) haftada 3 adaeet ve 15er dakikalık ne videosu çekebilirim. Elimde canon eos 750d kamera, iyibi, bir mikrofon seti, ben ve sekiz yaşında bir kız çocuğu var:D Bana doğru düzgün gelir getirecek ve çocukları eğlendirecek fikirlere ihtiyacım var...

Size gerekli olan tek şey Zaman bence, kanalınız oturdukça eskidikçe zamanla gelirde artıcaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri