- Videolar Yukardaki gibi Cinema 4D ile yapılmıs videolardır . ( Ses ve yazılar vardır sadece DEMO olarak Yükledim )
- En fazla 3 Kişi ile çalışılacaktır .
- 1 - 3 dk aralığında olup belirli aralıklarla compilation seklinde 10 dk dan uzun videolar şeklinde birlestirilecektir
- Videoları ben hazırlıcam size göndericem , siz yükleyeceksiniz . Başlık açıklama etiket ve video küçük resim tarafımdan verilecektir.
- Yeni kanal açacağız veya para kazanma açık mevcut kanalınız varsa ordan devam edebiliriz ( duruma göre ) .
- Herhangibir kazanç garantisi yoktur. En az 3 ay boyunca en az 90 video yükleme garantisiz vardır . Fazlası olur eksiği olmaz .
- Kazanç %50 - %50 paylaşılacaktır .
------------
Neden Ortak arıyorum sadece kendim yapmıyorum ?
Tanıyan arkadaşlar bilirler , youtube dan başka bir işim yok .
Geçtiğimiz günlerde youtube ortaklarımla 50bin -150 bin aboneli ,gelirli kanallarımızın para kazanmasını kapattı. Benzer içerikler çalışıyorduk ancak bilindik çizgifilm karakterlerini kullanıyorduk .
Hem acil nakit ihtiyacından , hem de videoların farklı pclerden yüklenmesini istediğim için son 2 yıldır hep ortaklı çalışıyorum .
Çalışılacak Diller ve Fiyatlar : ( Her dil sadece 1 kişi ile çalışılacaktır )
Türkçe : 1000 TL
İngilizce : 1500 TL
Yabancı 3. dil ( Sadece alıcıya ) : 1800 TL
NOt : Video satışı isteyen arkadaşlar olursa dakikası 50 TL den Yardımcı olabilirim .
Herkese hayırlı bol kazançlar ...
- En fazla 3 Kişi ile çalışılacaktır .
- 1 - 3 dk aralığında olup belirli aralıklarla compilation seklinde 10 dk dan uzun videolar şeklinde birlestirilecektir
- Videoları ben hazırlıcam size göndericem , siz yükleyeceksiniz . Başlık açıklama etiket ve video küçük resim tarafımdan verilecektir.
- Yeni kanal açacağız veya para kazanma açık mevcut kanalınız varsa ordan devam edebiliriz ( duruma göre ) .
- Herhangibir kazanç garantisi yoktur. En az 3 ay boyunca en az 90 video yükleme garantisiz vardır . Fazlası olur eksiği olmaz .
- Kazanç %50 - %50 paylaşılacaktır .
------------
Neden Ortak arıyorum sadece kendim yapmıyorum ?
Tanıyan arkadaşlar bilirler , youtube dan başka bir işim yok .
Geçtiğimiz günlerde youtube ortaklarımla 50bin -150 bin aboneli ,gelirli kanallarımızın para kazanmasını kapattı. Benzer içerikler çalışıyorduk ancak bilindik çizgifilm karakterlerini kullanıyorduk .
Hem acil nakit ihtiyacından , hem de videoların farklı pclerden yüklenmesini istediğim için son 2 yıldır hep ortaklı çalışıyorum .
Çalışılacak Diller ve Fiyatlar : ( Her dil sadece 1 kişi ile çalışılacaktır )
Türkçe : 1000 TL
İngilizce : 1500 TL
Yabancı 3. dil ( Sadece alıcıya ) : 1800 TL
NOt : Video satışı isteyen arkadaşlar olursa dakikası 50 TL den Yardımcı olabilirim .
Herkese hayırlı bol kazançlar ...
Son düzenleme: