- %100 Özgün Kanala Ortak Olmak İsteyen

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

wildwood

Kayıtlı Üye
- Videolar Yukardaki gibi Cinema 4D ile yapılmıs videolardır . ( Ses ve yazılar vardır sadece DEMO olarak Yükledim )

- En fazla 3 Kişi ile çalışılacaktır .

- 1 - 3 dk aralığında olup belirli aralıklarla compilation seklinde 10 dk dan uzun videolar şeklinde birlestirilecektir

- Videoları ben hazırlıcam size göndericem , siz yükleyeceksiniz . Başlık açıklama etiket ve video küçük resim tarafımdan verilecektir.

- Yeni kanal açacağız veya para kazanma açık mevcut kanalınız varsa ordan devam edebiliriz ( duruma göre ) .

- Herhangibir kazanç garantisi yoktur. En az 3 ay boyunca en az 90 video yükleme garantisiz vardır . Fazlası olur eksiği olmaz .

- Kazanç %50 - %50 paylaşılacaktır .

------------

Neden Ortak arıyorum sadece kendim yapmıyorum ?

Tanıyan arkadaşlar bilirler , youtube dan başka bir işim yok .

Geçtiğimiz günlerde youtube ortaklarımla 50bin -150 bin aboneli ,gelirli kanallarımızın para kazanmasını kapattı. Benzer içerikler çalışıyorduk ancak bilindik çizgifilm karakterlerini kullanıyorduk .

Hem acil nakit ihtiyacından , hem de videoların farklı pclerden yüklenmesini istediğim için son 2 yıldır hep ortaklı çalışıyorum .

Çalışılacak Diller ve Fiyatlar : ( Her dil sadece 1 kişi ile çalışılacaktır )

Türkçe : 1000 TL

İngilizce : 1500 TL

Yabancı 3. dil ( Sadece alıcıya ) : 1800 TL

NOt : Video satışı isteyen arkadaşlar olursa dakikası 50 TL den Yardımcı olabilirim .

Herkese hayırlı bol kazançlar ...

Son düzenleme:
referans var mı :D
şaka bi yana 4 yıl önce başladığım bu meslekte ilk alışverişim ve ilk dostum olan herşeyden önce gelen Mehmet abi Allah yolunu açık etsin :) daha önceki konularında da ortak çalıştın herkes ihya oldu

hocam szi videomu satıyorsunuz ortak mı arıyorsunuz ben tam anlamadım 1000 lira ne için

hocam szi videomu satıyorsunuz ortak mı arıyorsunuz ben tam anlamadım 1000 lira ne için

Hocam Örneğin Türkçe için 1000 TL ye anlaştık. Ben videoyu hazırlıcam ve size başlık açıklama etiket ve küçük resim göndericem . Siz pcnizde açık olan Ortak kanalımıza o videoyu yükleyip başlık açıklama etiket ve resmi gireceksiniz . İkimizin ortak kanalı olmus olacak . Kazanç sağlamaya başladığında geliri %50 - %50 olarak paylaşacağız ..

En sonda yazdığım Not , ortak olmak istemeyip video satın almak isteyenler için dakikası 50 TL .

kendisini kaç yıllıdır tanırım güven problemi olmaz işini hakkı ile yapan birisi allah yolunu açık etsin hocam

Sağol hocam Amin . Özledik eski günleri )

referans var mı :D
şaka bi yana 4 yıl önce başladığım bu meslekte ilk alışverişim ve ilk dostum olan herşeyden önce gelen Mehmet abi Allah yolunu açık etsin :) daha önceki konularında da ortak çalıştın herkes ihya oldu

İlk göz ağrım ) çok teşekkür ederim . Allah hepimizin yolunu açık etsin ) .

----------------------------

3 . Dil için bir arkadaşımızla anlaştık . Türkçe ve İngilizce var şuan çalışabileceğimiz .

Daha önceki satış konularında beraber çalıştık, 1 koyup 10 aldım :) durumlarım oldu. Bilgi ve tecrübeleri ile açıkcası ufkum açıldı. Paranızın karşılığını kesinlikle alacağınıza inanıyorum. Mehmet abime sevgi saygılarımla hayırlı işler dilerim

Mehmet hocam işini düzgün yapan ve fazlasını veren biridir, bende kefilim kendisine. Durumu müsait olup özgün kanal için oldukça mantıklı bir proje.

https://youtu.be/vzP8V8-DPRw

- Videolar Yukardaki gibi Cinema 4D ile yapılmıs videolardır . ( Ses ve yazılar vardır sadece DEMO olarak Yükledim )

- En fazla 3 Kişi ile çalışılacaktır .

- 1 - 3 dk aralığında olup belirli aralıklarla compilation seklinde 10 dk dan uzun videolar şeklinde birlestirilecektir

- Videoları ben hazırlıcam size göndericem , siz yükleyeceksiniz . Başlık açıklama etiket ve video küçük resim tarafımdan verilecektir.

- Yeni kanal açacağız veya para kazanma açık mevcut kanalınız varsa ordan devam edebiliriz ( duruma göre ) .

- Herhangibir kazanç garantisi yoktur. En az 3 ay boyunca en az 90 video yükleme garantisiz vardır . Fazlası olur eksiği olmaz .

- Kazanç %50 - %50 paylaşılacaktır .

------------

Neden Ortak arıyorum sadece kendim yapmıyorum ?

Tanıyan arkadaşlar bilirler , youtube dan başka bir işim yok .

Geçtiğimiz günlerde youtube ortaklarımla 50bin -150 bin aboneli ,gelirli kanallarımızın para kazanmasını kapattı. Benzer içerikler çalışıyorduk ancak bilindik çizgifilm karakterlerini kullanıyorduk .

Hem acil nakit ihtiyacından , hem de videoların farklı pclerden yüklenmesini istediğim için son 2 yıldır hep ortaklı çalışıyorum .

Çalışılacak Diller ve Fiyatlar : ( Her dil sadece 1 kişi ile çalışılacaktır )

Türkçe : 1000 TL

İngilizce : 1500 TL

Yabancı 3. dil ( Sadece alıcıya ) : 1800 TL

NOt : Video satışı isteyen arkadaşlar olursa dakikası 50 TL den Yardımcı olabilirim .

Herkese hayırlı bol kazançlar ...

skyp ekledim

Mehmet hocam işini düzgün yapan ve fazlasını veren biridir, bende kefilim kendisine. Durumu müsait olup özgün kanal için oldukça mantıklı bir proje.

Çok teşekkür ederim hocam , yotubeun en büyük katkısı sizin gibi dostlar tanımam oldu ..

hangi konuda pm istiyosunuz ?

Daha önceki satış konularında beraber çalıştık, 1 koyup 10 aldım :) durumlarım oldu. Bilgi ve tecrübeleri ile açıkcası ufkum açıldı. Paranızın karşılığını kesinlikle alacağınıza inanıyorum. Mehmet abime sevgi saygılarımla hayırlı işler dilerim

sağol var ol kardeşim Allah daha çok kazandırsın . Çalışkan adamsın sen herzaman kazanırsın ;)

wilwood hocamla çalışacak arkadaşlar gerçekten çok şanslı zamanında çok iyi işler yaptık

Hocam benim çocuk kanallarım var. Birlikte çalışabiliriz.

3 Arkadaşla da anlaştık . Hakkımızda hayırlısı olsun .. Geç cevap verdiğim ya da veremediğim arkadaşlar olduysa özür dilerim ..

3 ten fazla düşünmüyorum lütfen ısrar etmeyin ..

Hocam Arapça yaptınız mı hiç. Düşünürseniz çalışalım

İyi düzeyde Arapça biliyorum o konuda diyorsanız rahat olabilirsiniz.

Tek sorun Arapça bilmek değil , arapçada bu tür videolar nasıl izleniyo , getirisi nedir , rekabet nasıl bu konularda bilgim yok .. skype varsa ekleyin konusalım detaylı ...

Wildwood3335
[MENTION=39609]ebubekir[/MENTION]

Son derece güvenilir bir abimizdir :) yıllardan beridir yakınen tanırım.Gerçekten yt konusunda üstadlardandır.Çalışanların muhakkak kazanacağına inanıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri