https://support.google.com/youtube/contact/ypp_cms1 YouTube içerik yönetimi veya Content ID hakkında farklı bir sorum var burayı seçip itiraz edebilirsiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
acaba bişe değişicekmi oda malum iyice soğuttular adamı bu işten.https://support.google.com/youtube/contact/ypp_cms1 YouTube içerik yönetimi veya Content ID hakkında farklı bir sorum var burayı seçip itiraz edebilirsiniz.
belli olmaz hocam umarım açılır.acaba bişe değişicekmi oda malum iyice soğuttular adamı bu işten.
sende demi adsense politikaları yüzünden yazıyor.?
ne yaptın peki yada ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda?benimde özgün olan 3 yıllık adsensem kapandığından dolayı özgünün para kazanması gitti 1 adet özgün kanal 1 adette spam ekliydi ama spam kanalı tam 1 yıldan fazladır açık ve günlük zaten 100 200 izlenim anca geliyordu kesinlikle telifsiz vs vs bir içerikti ama kapatmışlar işte
bu kapanmalar 3 aymı sürüyor yoksa sınırsızmı hocam bunu biliyormusun?evet, aynen öyle yazıyor .. öyle kala kaldık tek kanalımdı başka da yoktu oda gitti şimdi 0..
ne yaptın peki yada ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda?
---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------
bu kapanmalar 3 aymı sürüyor yoksa sınırsızmı hocam bunu biliyormusun?
merhaba arkadaşlar özgün olarak yumurta hamur üzerine olan çocuk kanalımın para kazanması gitti quize bağlıydı kanal durumunda Adsense politika ihlalleri diye yazıyor. onca emek ve zaman vererek açtığım kanalımı nasıl kurtara bilirim ne yapmam gerekiyor bilen varmıdır.
Bildiğim kadarıyla sanırım çöp oluyor tam emin değilim yalnız.
denemeler itirazlar görüşmeler olucak inşallah açılacak ümid ediyorum gece gündüz yaptıgımız özverili videolar çünki inanıyorum ki biz kazanıcaz. inşallah amin.Benim de aynı şekilde oldu hocam..Tıpkısı ve aynısı... Geri geleceğini sanmıyorum... partnerdeydi.Hem de wediacrop ta.. Arkadaşlar sağolsun hemen ilgilendiler..Bildirimin youtube tarafından direkt yapıldığını söyledi. Sebebin de özgün kanalım ilk başta bir adsense hesabına bağlıydı. Daha sonra partnere bağladım.. Kansızlar ne kadar kanalım varsa para kazanmalarını kapattılar...
Çözüm nedir dersen sukunet derim...şimdilik...Fırtına elbet geçecek..Vurabildikleri kadar vursunlar... Ama youtuba da mail attım... Hırsızsınız diye... Siz de en az bizim kadar dürüstsünüz diye...
merhaba arkadaşlar özgün olarak yumurta hamur üzerine olan çocuk kanalımın para kazanması gitti quize bağlıydı kanal durumunda Adsense politika ihlalleri diye yazıyor. onca emek ve zaman vererek açtığım kanalımı nasıl kurtara bilirim ne yapmam gerekiyor bilen varmıdır.
https://support.google.com/youtube/contact/ypp_cms1 YouTube içerik yönetimi veya Content ID hakkında farklı bir sorum var burayı seçip itiraz edebilirsiniz.
Hello Lee,
Thanks for your message.
Id like to help you, but Ill need a little more information. Could you send me a link to the channel in question?
I look forward to hearing back from you.
Sincerely,
John
The YouTube Team
aynen bende mail attım buna benzer mail geldi ama ben yabancı kanala türkçe attım şikayetimi onlarda bana türkçe attılar ve bana alt kanalın linkini istediler.@ZeRKaN
Vermiş olduğun adresten itiraz formunu doldurup attım, dönüş olarak ta bot mesaj göndermedi karşımda bi muhatap çıktı şaşrıdım ilk defa o kadar maile bir insan dönüş yaptı
Gelen mail;
aynen bende mail attım buna benzer mail geldi ama ben yabancı kanala türkçe attım şikayetimi onlarda bana türkçe attılar ve bana alt kanalın linkini istediler.
Hello Lee,
Thank you for reaching out, and Im sorry youre having trouble with your account.
Monetization can be blocked for several reasons. In this instance, monetization for your channel was blocked because of AdSense program policies violation. If you think there's been a mistake, you can follow instructions on how to file an appeal by going through this troubleshooter.
To regain monetization, please resolve the underlying AdSense program policies violation and ensure your account doesn't accrue any more infractions for at least three months. This applies to all of your YouTube accounts.
I know this is a lot to digest -- you can find more details in our Help Center article.
Thanks for your understanding, and good luck. Let me know if there is anything else I can help you with.
Sincerely,
John
The YouTube Team
ozaman kanal 3 aymı parakazanmaya kapatılıcak burda bunuda yazmış çünkü? bendeki kanal bölümünde direk sadece adsense politikalarından devredışı diyor.Cevap geldi ama maalesef beklediğimiz cevap geldi![]()
https://support.google.com/youtube/contact/ypp_cms1
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.