Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kamera karşısına geçmedim, bilgisayarımın ekranının videosunu çekerek yazılım/kodlama dersleri verdim.
4000 saat 1000 aboneyi geçtinkten 10 gün sonra açıldı para kazanmam.
Kanalımın linki aşağıda,
https://www.youtube.com/gomulumuhendis
Bahadır Bey şu zamana kadar ne kadar para kazanabildiniz? Bilgi kanalınız avantaj yarattı mı?
hocam bende kızımla beraber özgün kanal yapıyorum kendımız cekıyoruz vıdeoları ama 13 ocak ta gonderdıgım kanal hala basvuruda acılmadı.
Hocam demeyin. Ben de çok umutluydum. Ne tarz videolar çekiyordunuz?
14 güne onay geldi
içerik neydi hocam oyun cocuk ?
Bana dün gece 00:10 da mesaj geldi. Kanalım onaylandı. Tam 10 gün sürdu.
sizin kanalınız hangi türdeydi?
arkadaşlar bilgi kanalları yarı özgün geçiyor sanırım. bilgi kanallarının onay süresi ya da onay ihtimali hakkında bilgisi olanlar yazabilirse çok memnun olurum. görseller ve basit animasyonlarla desteklenmiş seslendirme videolar içeriyor benim kanalım.
hiç onaylanmayacakmış gibi geliyor bana...
Kanalım 1000 abone 4000 saat sınırından "3" gün sonra para kazanmaya açıldı.
https://www.youtube.com/tasarimcidayi kanalım bu. Özgün olarak grafik tasarım, animasyon ve tasarım ile ilgili faydalı bilgiler üzerine içerik üretiyorum.
Kanala baktım çok beğendim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.