100 TL Petrol Ofisi Akaryakıt 80 TL

indirimi nasıl aldığını açılamış mı arkadaş yoksa ben mi göremedim.

çalıntı kredi kartıyla bir sürü can yandı. ne diye sorgusuz sualsiz alışveriş yapıyorsunuz ki

çalıntı kredi kartıyla bir sürü can yandı. ne diye sorgusuz sualsiz alışveriş yapıyorsunuz ki

açma kapaklarına çıkan puanları ekliyor arkadaş ,,,

depoyudoldur.com kampanyası ile ekleniyor yakıt puanları.

sorgusuz sualsiz yaptığımızı nerden anladın? asıl sen sorgusuz sualsiz ithamlarda bulunma! alan kişilere ya da satana sor cevaplasın ona göre tepki gösterirsin, yalan yere post kasmayın

sorgusuz sualsiz yaptığımızı nerden anladın? asıl sen sorgusuz sualsiz ithamlarda bulunma! alan kişilere ya da satana sor cevaplasın ona göre tepki gösterirsin, yalan yere post kasmayın

konuda hiç bir mesaj göremedim o yüzden sordum. mesaj atıp cevap beklemek zorunda değilim. ben gördüğümü söylerim

kredi kartı ile po karta yada cep telefonuna yakıt yüklemesi yapılmıyor ki ?

konuyu baltalamaktan başka bişey yapmıyorsunuz.

haklı olmaya çalıştıkça batıyorsunuz...

kredi kartı ile po karta yada cep telefonuna yakıt yüklemesi yapılmıyor ki ?

konuyu baltalamaktan başka bişey yapmıyorsunuz.

haklı olmaya çalıştıkça batıyorsunuz...

o zaman belirteceksiniz ayrıntıları. herkes burda po kartın kredi kartı kullanımını bilmek zorunda mı. batan çıkan yok sadece olanı söyledim ben

o zaman belirteceksiniz ayrıntıları. herkes burda po kartın kredi kartı kullanımını bilmek zorunda mı. batan çıkan yok sadece olanı söyledim ben

Bilmiyorsan yorum yapmıycaksın gördüğümü söylerim demiyceksin ne kadar eminler diyorsun birde

Bilmiyorsan yorum yapmıycaksın gördüğümü söylerim demiyceksin ne kadar eminler diyorsun birde

Evet ne kadar eminsiniz diye hala soruyorum. Hala inandirici gelmiyor. Bu adam bir cok sitede promosyon kodlari dagitiyor. Bana inandirici gelmiyor soyluyorum

Petrol ofisine ve pepsico ya durumu bildirdim. Yanlis bir durum varsa yazarim buraya.

Bos yapma

Kardeş po ceosu falanmisin işine yariyosa al, yaramiyosa almazsin nie bu kadar kastin kendini anlam veremedim.

Arkadastan satin aldim kullandim tesekkur ediyorum kendisine

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

edit....

Son düzenleme:
25dff00d4dcc66e739bd2bf4daa2553e.png

100 TL Petrol Ofisi Akaryakıt 80 TL

Ödeme: enpara, akbank, garanti

NOT: cep numaranızı gönderiyorsunuz.
cep telefon numaranıza yakıtı yüklüyorum.
petrol ofisi market bölümüne gidip cep numaranız ve telefonunuza gelen şifreyi söyleyip yakıtınızı alabilirsiniz. (gaz,dizel,benzin farketmez)
1 telefona sadece 1 defa yüklenir.
aralık 2017ye kadar puanlarınızı kullanabilirsiniz.
10 ve katları şeklinde yakıtınızı alabilirsiniz.
Hocam bı alımda 200tl şık yakıt alabılırmıyız bu kampanya ıle yanı sızden ıkı paket alsak aynı zamanda kullanabılıozmu

Hocam yakıt kampanyasından yararlanmak istiyorum pm atarmısınız...

İletişim bilgilerini pm olarak alabilir miyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri