%100 ünlemsiz kanallar satsam? Teklif

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bemonth

Kayıtlı Üye
Konu yoruma kapatılacaktır. Bu kadar yeterlidir düşünceler için. uygunlugu konusulup tartışıldıktan sonra yönetıcı arkadaslar ıle konu aktıf edılecektır.
tüm yorumlar ıcın tşkler.

merhaba arkadaşlar,
sizlerden fikir almak ve dolayısı ile ona göre bir yol izlemek için böyle bir konu açma gereği duydum.

Kanal Özellikleri
Gmail OnaySIZ!
Youtube para kazanma aktif
Youtube 15Dk onaylı
Kanal Resmi ve özel Url'si Hazır
Google + Ayarları yapılmıs
APİ Keysiz
Ünleme Takılmaz, Direk Dolar Yanar

Bu şekilde kanallar satmak istesem kanal bası vereceğiniz ücret ne olurdu?

Not: Sadece konuya odaklanalım, extralara girmeyelim. Sadece 2 kişiye bu şekilde kanal açmayı öğrettim. Malum YT yeni yeni düzen getirmemesi ve Fix olayı ile karşılaşmamak için satışını yapmak düşüncesindeyim. Ben yukarıda ki özelliklerde kanalları size teslim edicem. siz videonuzu yükleyip geçiceksiniz. Stoklar ile satıs yapılacaktır.
1 aydır denediğim bir yöntem ile kanallar açılmıştır. Tek kanala vds'den 200 adet video atın ve hepsını tek sayfa yenılemesınde dolar yakacaksınız. kanalda herhangı bır ayar yapmanıza gerek yoktur. Sadece vıdeo yukleyın gecın o tarz kanallardır. Teklife göre satısı başlatırım veya konu kapanır.
Düşündüğüm şekilde teklif ve talep olursa referans dagıtılır. Şuan için Ref alımı yoktur.
İyi Forumlar

Hiç ünleme takılmayacaksa kanal başı 10 tl verebilirim . Satış uygun olduğunda uygunsa pm

Uzun vadede ünleme takılmıyor mu videolar ?

Okunmuş kanallar mı nasıl oluyor bu bence talep görür

Bahsettiginiz kanal partnere hic baglanmamıs kanal dimi ? sadece yazdıgınzı özelliklerde

herkes ünleme odaklanmış demiyolarki %100 ünleme düşmüyoda %100 kapanmazmı bu kanallar heleki bu dönemde :cool:

Fiyat yükseltenler neye göre yükseltiyor acaba kapanmayan kanal degil bu alex kardeşimin dedigi gibi 5tl uygun rakam

Hiç ünleme takılmayacaksa kanal başı 10 tl verebilirim . Satış uygun olduğunda uygunsa pm

güzel teklif.

fiyat düşünceniz var mı?

suan yok

Uzun vadede ünleme takılmıyor mu videolar ?

kanallarımın hepsı 15-45 gun arasında duruyor.

Okunmuş kanallar mı nasıl oluyor bu bence talep görür

ben sana demiştim sen nasıl beceriyosun unleme takılmayı dıye :) okuyorum ben :P

Bahsettiginiz kanal partnere hic baglanmamıs kanal dimi ? sadece yazdıgınzı özelliklerde

sıfır kanal. herhangi bir yere baglı degıldır.

1 saat üzeri videolarda olumsuz olursa iade alırsanız düşünürüz almayı tabiki

bende aynı sekıl calısıyorum hocam. sırf zaten o yuzden kafa patlatıp yaptık bısıler

Kanal özellıklerınde bahsedılen dısında eksık yada fazla yoktur.

benimde öyle bir kanalım vardı 2k video atmıştım ünlem yemiyodu. arada çıkabiliyo böle kanallar

herkes ünleme odaklanmış demiyolarki %100 ünleme düşmüyoda %100 kapanmazmı bu kanallar heleki bu dönemde :cool:

%100 kapanmaz dıye bır durum yok. ünlem meselesi. zaten kanal kapanma olayı cok farklı bır durum sızınde belırttıgınız gıbı. ancak benım kanallarımda hıc kapanmıyor :) bunu garantı etmıyorum tabıkı. sadece belırtmek ıstedım. kapanan kanalım olmadı bu yontemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri