1000 - 2000 Tl arası telefon önerisi

EaglePaw

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar 1.000 - 2.000 tl arası telefon almak istiyorum şuan aklımda Samsung Galaxy S5 ve LG G3 var . Çevremdeki insanlar alacaksan LG G3 al diyorlar . Sizin bana önermek istediğini telefon var mıdır acaba ? Benim için öncelik kamera arkadaşlar en önemlisi de ön kamera.

Not : İphone Almak istemiyorum ..

merhaba arkadaşlar 1.000 - 2.000 tl arası telefon almak istiyorum şuan aklımda Samsung Galaxy S5 ve LG G3 var . Çevremdeki insanlar alacaksan LG G3 al diyorlar . Sizin bana önermek istediğini telefon var mıdır acaba ? Benim için öncelik kamera arkadaşlar en önemlisi de ön kamera.

Not : İphone Almak istemiyorum ..
Z3 al pişman olma anlaşılan fotoğraf çekmek istiyorsun ;)

LG G3 kullanıyorum gayet memnunum .

hocam ben 800 tl ye samsung grand prime aldım telefon gayet kullanışlı ve güzel.Ama tabi daha iyisini alıcam dersen tek kelime ile sony xperia z3 veya z2 al diğer telefonlarn hepsini at çöpe.

Zenfone 2 gelicekmiş hocam en iyisi o diyolar ama bilemiyorum

LG G3 kullanıyorum gayet memnunum .

Hocam peki çektiği resimler nasıl ? Memnun musunuz resim yönünden ?

---------- Spam Engelliyici 17:09 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

hocam ben 800 tl ye samsung grand prime aldım telefon gayet kullanışlı ve güzel.Ama tabi daha iyisini alıcam dersen tek kelime ile sony xperia z3 veya z2 al diğer telefonlarn hepsini at çöpe.

Z3 gerçekten çok güzel telefon ya Vatanda 2300 tl telefon :D . Z3 ün kamerası sanki biraz daha iyi gibi duruyor

G3 her yönüyle çok iyi telefon, ayrıca çok saglam telefon en az 5 6 kere düşürdüm hemde saglam düşürme banamısın demiyor:)

Kamera konusunda lumia 1020 çok iyi.Hiç bir telefonun kamerası daha o seviyede değil.WP işletim sistemi sayesinde de gram takılma veya donma olmadan kullanabiliyorsun

Lg g3 ve g2lerin bazı serilerinde ekran sararması ve şarj ederken kasa çatlaması sorunu mevcut. G3 alıcaksan 2015de üretilmiş olanlardan al. Ama S5 tavsiye ederim, kullanıyorum gayet memnunum.

kamera diyorsan lumia yada lenovonun lemon modeli çıkıyor onu bekleyebilirsin

Hocam peki çektiği resimler nasıl ? Memnun musunuz resim yönünden ?

---------- Spam Engelliyici 17:09 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

Z3 gerçekten çok güzel telefon ya Vatanda 2300 tl telefon :D . Z3 ün kamerası sanki biraz daha iyi gibi duruyor

Bence başarılı 13mp kamerası mevcut.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri