Z3 ile LG G3 arasında kaldım , büyük ihtimal LG G3 alcam . Alırsam nerden alayım hotan vatan computerde var ama orda fiyat diğer yerlere göre çok pahalı ya en 200 lira oynuyor ? İnternet almak istemiyorum elden almak istiyorum ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
6" tavsiyeler;
Huawei Ascend Mate 7
Huawei Ascend Mate 7 Fiyatı | Hepsiburada
Lenovo Vibe Z2 Pro
Lenovo Vibe Z2 Pro Fiyatı | Hepsiburada
5.5" Tavsiyeler
LG G3
LG G3 D855 32GB Fiyatı | Hepsiburada
Lenovo Vibe Z2
Lenovo Vibe Z2 Fiyatı | Hepsiburada
5.2" Tavsiyeler
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3 Fiyatı | Hepsiburada
LG G2
LG G2 D802 32GB Fiyatı | Hepsiburada
çok pis kafa karıştırırım.
Z3 ün ön kamerası kötü hocam aklında bulunsun
hm peki LG G3 ün ki nasıl hocam ?
Onu bilmiyorum ama en iyi kamera note 4'te bence. ben note 4 ile z3 arasında kalmıştım, görünüm ve boyutundan dolayı z3 ü tercih ettim.
merhaba arkadaşlar 1.000 - 2.000 tl arası telefon almak istiyorum şuan aklımda Samsung Galaxy S5 ve LG G3 var . Çevremdeki insanlar alacaksan LG G3 al diyorlar . Sizin bana önermek istediğini telefon var mıdır acaba ? Benim için öncelik kamera arkadaşlar en önemlisi de ön kamera.
Not : İphone Almak istemiyorum ..
Meizu MX4 fiyat performans olarak çok iyi.Kendim kullanıyorum gayet memnunum.Tam bir antutu canavarı.
ön kamera benim için önemli , siz z3 ön kamera iyi değil diyorsanız o zaman LG G3 alıyorum![]()
g3 ü olanlarda bi ön kamera yorumu yapsın ona göre karar verin hocamön kamera dışında memnunum telefondan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.