1000 Abone 100$ mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YouTubePay

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtubepay.com
Sayın Arkadaşlar, Youtube ile para kazanmaya yaklaşık 1 haftadır başladım 2 kanalım var USA Bağlantılı. Fakat ilgilenmek zor oluyor haliyle çalışmalarımın yoğunluğundan kaynaklı . Yurt dışında bir arkadaş 1000 abone için 100$ istedi sizce bu oran doğrumudur ve günde 2 video eklesem bu 1000 abonenin faydası olabilirmi ?

Sizler güzel kazanıyorsunuz Allah daha çok artırsın hepinizin kazancını . Bu konuda görüşlerinizi iletirseniz çok memnun olurum. Saygılarımla.

Gereksiz derecede pahalı bu 1,
ikincisi bot olma ihtimali var bu konuda kimseye güvenmem,
3. forumu biraz takip edip daha önemli taktikler elde edinebilirsin.

para vermeden addmefast ilede yapabilirsin ama gereksiz sadece zamanını alır uğraşma böyle işlerle kendi isteğiyle gelen 1 tane abone addmefast daki 100 aboneden daha değerlidir diyeyim sana :)

Youtube de sosyal medyadan çok kendi içerisindeki arama ve gelen organik ziyaretçiler daha çok kazandırır.(Bot,addmefast ile kanalını spam yaparsın en fazla.)

6 dolara 200 abone almıştım 1 buçuk ay kadar önce, hergün azaldı ve o 200 aboneden eser kalmadı.satım aldığım adamın 800 kusur referansı vardı.birde 1 dolar bile vermem bu konuda.

6 dolara 200 abone almıştım 1 buçuk ay kadar önce, hergün azaldı ve o 200 aboneden eser kalmadı.satım aldığım adamın 800 kusur referansı vardı.birde 1 dolar bile vermem bu konuda.

hocam bende 2 hafta önce bir arkadaşdan deneme amaçlı aldım 550 tane.... şuan 512 oldu gittikçe düşüyor dogru

organik olmadıkça hiç gerek yok, organikde olsa o biçtiği fiyatda oldukça pahalı.

İşine yaramayacak zaten alma bence

gercek abonenin faydasi tabiki vardir. ama gercekte olsa kanaline ozgun olmailidir. Benim kanalim teknoloji kanali gercekte olsa rica minnet git la abone ol su adamin kanalina seklinde abonede gonderse ki imkansiz tabiki faydasi olmaz ben atacagim programa nlatimi teknoloji haberi adam aldirmayacak bile, yani sonuc olarak 1000 abone 100 dolar coooook fazla hatta abone icin para odeme gereksizdir. Kanalin iyi bir kanalsa videolarin izlenecek video ise zaten abone geliyor birde bir hafta olmus baslayali...

Sizler Yurumeyi Ogrenmeden Ucmak Isterseniz Ya duser Bir Trafiniz Kiriliz yada Ucuyorum Sandiginiz Yerde Duser Tum Omeginiz Bosa Cikar

ben isimle alakali bir kanal olusturdum 3 ay oldu bugun itibari ile 101 abonesi oldu... videolar programa anlatimi urun tanitimi falan, ne nasil yapilir biraz ogretici biraz tanitici videolar var ve 3 ay oldu ilk baslarda attigim video bir kac gunde index alirken yada bir kac gunde 3-5 kis izlemis olurken suan attigim video 100 kisi izler cun ki abonelerin tarzinda video hazirliyorum 100 kisi abartida yani her abone deng geldiginde izler ama senin tarzinda abone ceksem ilk actigimda kanal ne ise ondan sonrada o olacak.!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri