1000 Aboneli, 4.500 Saatli,Adsenseli,Eski Tarihli Kanal 500 TL

hocam yanlış anlamayın ama videoları sildikten sonra 1k 2016 tarihli kanal kalıyor geriye oda sadece 500 abonesi organik kanal neden 500 lira verilsin o kısmı anlayamadım.

1k organik aboneli kanallar ztn 150 tl. belki kanal eski diye istemişsinizdir bilemedim şimdi.

hocam yanlış anlamayın ama videoları sildikten sonra 1k 2016 tarihli kanal kalıyor geriye oda sadece 500 abonesi organik kanal neden 500 lira verilsin o kısmı anlayamadım.

1k organik aboneli kanallar ztn 150 tl. belki kanal eski diye istemişsinizdir bilemedim şimdi.

Soru soruyorsunuz en doğal hakkınız niye yanlış anlayım. 2 ay önce kanalın sadece 500 abonesi vardı bende para kazanması açtırmak için MikailBaykal servis sağlayıcısından r .1.0'un en iyi servis sağlayıcısı diyebilirim 545 TL masraf yaparak, hem 500 abone hem 4000 saat çektirdim. Daha sonra onaya gönderdim ve red yedi. Red yeme sebebi özgün video yükleyerek bunu yapmadım o yüzden red yedi. Şuanda video göndererek itiraz bulunun diyor, benim başka hesaplarım olduğu için video gönderemiyorum. Hesabı alan arkadaş 4.000 saat çekilen video harici diğer videoları silip, özgün video yüklediği taktirde, para kazanma açılma ihtimali yüksektir.

Şimdi siz niye benim 4.000 saat çektirdiğim videoyu niye siliyorsunuz o kalacak onun üzerine özgün videolar yükleyeceksiniz. O işlem zaten yapılmış.
MikailBaykal 545 TL ödedim. Bu işlemi yapalı 2 ay oldu.4.500 Saat var kanalda herhangi bir düşme olmadı ve abone düşüşü de olmadı zaten r.1.0 en iyi servis sağlayıcısıdır. Artı hesabın pinsiz Youtube adsense hesabı da var. Hesap satılmaz ise video yükleyerek yeniden başvuru için denerim.

Son düzenleme:
Yeni fiyat 400 TL olarak güncellendi.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri