1000 liralık telefon arıyorum

osemano

Kayıtlı Üye
sizce samsung galaxy s4 mü alsam yoksa ıphone 5 mi ? Samsung s4 e çok niyetlendim.Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

samsunga nedense hiç ısınamadm ikisi arasında seçimse iphone 5 android istersen de xperia veya lg düşünebilirsin

İkisi arasındaysan kesinlikle iphone tercih et.

300 tl daha bulabilirseniz distribütör garantili sony xperia z2 öneririm. Bu fiyata inanılmaz bi telefon.

huawei ascend g7 ikisi arasından iphone

bence samsung devri bitti iphone 5 şahsen almam illa apple marka olsun diyosan 5s al ama iyi telefon az para diyosan asus zenfone,google nexus google telefonlarına hemen güncellemede geliyor.

Yanlız iphone 5 1.5 tl bütçenizi aşıyor ben samsungu hiç sevmem bedava note 4 versen cebime koymam o yüzden başka markalara yönelmeniz daha iyi bütçenizi arttırırsanız lg g2 veya 850 liraya lg g3 beat var onuda alabilirsiniz.

G2 Tek Geçerim 32 GB Oldumu Tadından Yenmez

Bende g2 öneririm ancak şu ekran sararması olayı benimde başıma geldi soğudum telefondan. :(
Ekranın sol üst köşesi sarardı. Telefonun da en lazım olduğu zaman dersteki çizim programını tel den kullanıyorum.
Garantiye göndersem 1 ay yatacak.
Zaten paralel ithalat muhtemelen kullanıcı hatası diyecekler.

Yanlız iphone 5 1.5 tl bütçenizi aşıyor ben samsungu hiç sevmem bedava note 4 versen cebime koymam o yüzden başka markalara yönelmeniz daha iyi bütçenizi arttırırsanız lg g2 veya 850 liraya lg g3 beat var onuda alabilirsiniz.

aklıma yattı eyvallah hocam

Bence 1000 liraysa bütçeniz , Lg g3 Stylus alın, beat in bir üst modeli. 5.5 ekranı var , beats in 5 . Beat 850 ,stylus 999 tl :)

Bende g2 öneririm ancak şu ekran sararması olayı benimde başıma geldi soğudum telefondan. :(
Ekranın sol üst köşesi sarardı. Telefonun da en lazım olduğu zaman dersteki çizim programını tel den kullanıyorum.
Garantiye göndersem 1 ay yatacak.
Zaten paralel ithalat muhtemelen kullanıcı hatası diyecekler.

yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bişey olmadı bana hocam alıdgnz yerdedir belki sorun

Kesinlikle lg alma. Kardeşim iki kere telefonunu düşürdü ikisinde de ekranı kırıldı. telefon parası ödedi ekranlara

Sent from my iPhone using Tapatalk

yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bişey olmadı bana hocam alıdgnz yerdedir belki sorun

Alakası yok kardeşim aldığım yerle,
Herkesin başına gelen yaygın bir sorun.
Ekranın sararması g2'nin kronik problemi.
Bende geçen sene Nisan'da aldım. Yani yaklaşık bir sene oldu daha geçen hafta belirtileri başladı.
Yani 6 aylıkken bende de birşey yoktu.
Bu demek değil herkesin başına gelecek tabi ama internette okuduğum kadarıyla g2 de sık rastlanan bir problem.

General Mobile Dıscovery Elite kullanıyorum 1200 tlye ben almısdım 3 ay önce üşmüştür fiyatı çok memnunum

Samsung s4 kullanıyorum gayet memnunum öneririm

iphone kullanıyorum iphone candır gerisi heycan :D iphone al bence

Piranha grande 16gb lık olanı alabilirsin 500tl yazdan beri kullanıyorum çok memnunum boşuna markaya para verme.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri