1000 organik aboneli kanal hizmeti

• Kullanıcı nikon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

nikon

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, kanallarımızdan para kazanabilmemiz için bildigimiz üzere 1k abone şartı geldi. Bu konuda sıkıntı yaşayanlar için aboneli kanal hizmeti vermek istiyorum. Tamamen organik, herhangi bir addmefast,ytmonster gibi aracılar yada bot, yazılım vs. kullanılmadan gerçek aboneli kanal satışı yapacagım. Altını çizmek istedigim nokta "mevcut kanallarınıza abone göndermiyorum, 1k aboneli şekilde size kanal teslimi yapıyorum".

- Kanallarda toplu abone silinmesi vs. gibi şeyler mümkün değil.
- Aboneler genel olarak japonya, a.b.d ve ingiltereden geliyor.
- Şimdilik sadece sınırlı stokla(20 adet) ön sipariş alacagım fakat talebe göre bu işi sürekli yapmak niyetindeyim.

fiat: 100tl.

Sipariş ve daha fazla detay için pm atabilirsiniz. Teşekkürler

Son düzenleme:
Hocam gayet güzel bir sistem sizden aboneli kanallar alıcağız ve o kanallarla spam yapıcağız.Organik olması konusu çok önemli hayırlı satışlar

gece güncellemesi yapayım, 10 tane stok kaldı şimdilik

videosuz ve izlenimsiz 1k aboneli kanal mı? özelse pm

ufak bir güncelleme. elimdeki stoklar şimdilik tükenmiştir yani sipariş alamıyorum fakat çok acil ihtiyaçtan dolayı sistemimi çok sınırlı sayıda satıyorum arkadaşlar. ilgilenenler pm atabilir. Özellikler şu şekilde

- sınırsız kanala uygulanabilir.
- alan arkadaş izlenim sorununuda çözmüş sayılır
- herhangi bir bot, siteden izlenim çekme,yazılım fln degildir yani youtube kurallarına uygundur.

ufak bir güncelleme. elimdeki stoklar şimdilik tükenmiştir yani sipariş alamıyorum fakat çok acil ihtiyaçtan dolayı sistemimi çok sınırlı sayıda satıyorum arkadaşlar. ilgilenenler pm atabilir. Özellikler şu şekilde

- herhangi bir bot, siteden izlenim çekme,yazılım fln degildir yani youtube kurallarına uygundur.

fiyat pm alabilir miyim hocam ?

Ben de fiyatı pm alabilir miyim?

faydalı bir sistem. yol gösterici. benim gibi yt ile ilgili yapacak birşey bulamayanlar için ve konuda belirtildiği gibi abonelik kısmında takılı kalanlar için ideal. fiyatıda uygun.

fiyatı pm alabilir miyim

Pmleri gönderdim. Son olarak sadece bugünlük güncel

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri