1000 Özgün Video Atmak?

• Kullanıcı Blackheart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Blackheart

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben çeşitli bilgiler tarzında sesli,görselli özgün videolar hazırlıyorum. Hergün 1-2 tane atıyorum biraz izlensin diye az az atıyorum ancak 15 abonem var ve başlayalı 4 gün oldu. Merak ettiğim şey ise az az atmaya takılmayıp hergün yapabildğim kadar video yapıp (ayrıca youtubeda daha önce paylaşılmamış konular) 1000 video kadar atıp sonra biraz dinlenmeye çekilsem bana faydası ve zararları ne olur? Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Aynı anda 1000 tane atmayacaksan hiçbir zararı olmaz sana, faydası olur hatta ne kadar çok video o kadar iyi. Günlere böl her gün 10-15 tane at saat aralıklı şekilde. Aynı anda falan sakın atma botla falan aman emeğine yazık olmasın.

Aynı anda 1000 tane atmayacaksan hiçbir zararı olmaz sana, faydası olur hatta ne kadar çok video o kadar iyi. Günlere böl her gün 10-15 tane at saat aralıklı şekilde. Aynı anda falan sakın atma botla falan aman emeğine yazık olmasın.

Yok hocam aynı anda değil günde 4-5 tane anca hazırlarım zaten hergün 4-5 tane atsam videolar arada kaynar gider diye çekiniyorum. hergün 4-5 tane 1000'e kadar atsam aradakiler de izlenir mi devamlı ve abone çeker mi diye merak ediyorum yoksa arada kaybolup gider mi?

Yok hocam aynı anda değil günde 4-5 tane anca hazırlarım zaten hergün 4-5 tane atsam videolar arada kaynar gider diye çekiniyorum. hergün 4-5 tane 1000'e kadar atsam aradakiler de izlenir mi devamlı ve abone çeker mi diye merak ediyorum yoksa arada kaybolup gider mi?

O tamamen kategorinle falan alakalı. Mesela PewDiePie da günde 3 video koyuyor. Adamın 30 milyon abonesi var, ilk gün 2 milyon izleniyor, sonra toplamda 3-4 milyona kadar izlenebiliyor videoları. Arada kaynıyor denebilir yani ama yeni video atmazsan bu sefer de izlenme yeni videolar olmayacağı için fazla artmayacak. Yeni videolar her zaman iyidir bence. :)

O tamamen kategorinle falan alakalı. Mesela PewDiePie da günde 3 video koyuyor. Adamın 30 milyon abonesi var, ilk gün 2 milyon izleniyor, sonra toplamda 3-4 milyona kadar izlenebiliyor videoları. Arada kaynıyor denebilir yani ama yeni video atmazsan bu sefer de izlenme yeni videolar olmayacağı için fazla artmayacak. Yeni videolar her zaman iyidir bence. :)

Valla hocam oynatma listeleri bile hazırladım bilim,teknoloji,ilginç bilgiler,tarih,komplo teorileri filan gibi her yüklediğim videoyu bir oynatma listesine ekliyorum her çeşit kategoriden var yani.

atarken tarıh ayarı var orda her gun 2 vıdeo seklınde ayarla ogun geldınde otomatık gorunur vıdeon

1000 video her biri ortalama gunde 10 cent getirse günde 100$ ayda 3000$=neredeyse 7000tl para yapar. Guzel para pampa.

1000 tane ayrı video basacak özgün fikrin varsa zengin olmuşsun benim güzel kardeşim nasılsın iyimisin sağlığın yerindemi bi sıkıntın falan yoktur umarım :D :D

konuyla alakalı değil ama 2 mb lik bir video 2 saatte zor yükleniyor sizdede varmı böle bir sorun

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben çeşitli bilgiler tarzında sesli,görselli özgün videolar hazırlıyorum. Hergün 1-2 tane atıyorum biraz izlensin diye az az atıyorum ancak 15 abonem var ve başlayalı 4 gün oldu. Merak ettiğim şey ise az az atmaya takılmayıp hergün yapabildğim kadar video yapıp (ayrıca youtubeda daha önce paylaşılmamış konular) 1000 video kadar atıp sonra biraz dinlenmeye çekilsem bana faydası ve zararları ne olur? Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

3K'ya yakın var. Sıkıntı yapma devam ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri