1000 TL ile gelir önerisi?

gencaslan

Kayıtlı Üye
Selamun Aleykum arkadaşlar

Kenarda ayırdığım 1000 lira param var gelir sağlayacak biseyler yapmak istiyorum. 2-3 ayda cikarayim hemen kara geçeyim diye düşünmüyorum. Neler yapabilirim tavsiyeleriniz onerileriniz var mı? Günlük 1-2 saat boş vaktim olabiliyor.
Teşekkürler

Kenarda ayırdığım 1000 lira param var gelir sağlayacak biseyler yapmak istiyorum. 2-3 ayda cikarayim hemen kara geçeyim diye düşünmüyorum. Neler yapabilirim tavsiyeleriniz onerileriniz var mı? Günlük 1-2 saat boş vaktim olabiliyor.
Teşekkürler

burdaki reklam verenlerden uzak dur yeter :)

Teşekkürler

YouTube dışı olursa iletişime geçerim gerçek Real sektör fakat internetten satış

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:24 ----------

Teşekkürler

Ayrıca Yt olarak düşünüyorsanız da iletişime geçebilirsiniz 😁

burdaki reklam verenlerden uzak dur yeter :)

Darbeyi yedim ben burdan artık uzağım:)

---------- Spam Engelliyici 21:31 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

YouTube dışı olursa iletişime geçerim gerçek Real sektör fakat internetten satış

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:24 ----------

Ayrıca Yt olarak düşünüyorsanız da iletişime geçebilirsiniz 😁

Hocam internetten satış olayını detaylı pm atar misiniz pm kutusunda ve aklimda bulunsun:)

Darbeyi yedim ben burdan artık uzağım:)

---------- Spam Engelliyici 21:31 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

Hocam internetten satış olayını detaylı pm atar misiniz pm kutusunda ve aklimda bulunsun:)

dönüş yaptım ilginizi çekerse geri dönüş yapınız

İllaki Bilgisayar başında mı? yoksa dışarıdada olur mu? Fikirler çok 1000 lirani 5e katlarsın çok rahat 1 ayda

İllaki Bilgisayar başında mı? yoksa dışarıdada olur mu? Fikirler çok 1000 lirani 5e katlarsın çok rahat 1 ayda

Bertan abi ozgur ben eger canavar fikirlerin varsa ben de alabilirim benim de kenarda bi o kadar birikimim var degerlendirebilecegim :)

Bertan abi ozgur ben eger canavar fikirlerin varsa ben de alabilirim benim de kenarda bi o kadar birikimim var degerlendirebilecegim :)

18 - 20 kuruştan hatta 1000 tl'lik alırsan 13 15 kuruşa bile alabilirsin, 500 ml'lik pet şişede su alıp, trafik ışıkları, kumsallar, hatta şehrin kalabalık meydanlarından birinede kurabilirsin tezgahı, soğuk su sat 1 TL'den herkes alır :D

Bilgisayar başı içinse mail işi ölmez, özel url olmadan sadece gmail olarak satan olursa aylık en az 10 k alacak bir tanıdık var mesela sade benim bildiğim.

18 - 20 kuruştan hatta 1000 tl'lik alırsan 13 15 kuruşa bile alabilirsin, 500 ml'lik pet şişede su alıp, trafik ışıkları, kumsallar, hatta şehrin kalabalık meydanlarından birinede kurabilirsin tezgahı, soğuk su sat 1 TL'den herkes alır :D

Bilgisayar başı içinse mail işi ölmez, özel url olmadan sadece gmail olarak satan olursa aylık en az 10 k alacak bir tanıdık var mesela sade benim bildiğim.

evet hocam.süper fikir sizi alkışlıyorum...

kusura bakmayında o gibi temiz sektörlerde adamn olmadan pislik olmadan paramı kazanacağınızı sanıyorsunuz ? internet değil orası.Alırsın suyu.o suyu nereden içirtirler allah bilir...
bulaşmayı deneyen varsa denesin aylık 20 30 k para kaldırabilirsiniz su işinden eminönünde.ölmez sağ çıkarsanız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri