1000 Video atıpta Spam'dan Kanalın Kapanmaması

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
işte arada ki espiriyi anlamışsın. bu ttnetle o kadar yavaş atarsın ki, spama düşmezsin :D 250 tl fatura ödüyorum saniye de 200 kb upload veriyorlar.

100K videosu Olan adam var spamla. TTNET le yüklersen 100K videoyu artık torunun askerden geldiğinde anca videolardan para kazanmaya başlarsın :)

Bende var mesela bi kaç tane 1k üstü videolu kanallar :D

1000 değilde bir defada 500 küsür video yükledim vds'ten. yandex tarayıcıyla hepsini peşpeşe yükledim. 20 gündür kapanmadı bu kanal.

1000 değilde bir defada 500 küsür video yükledim vds'ten. yandex tarayıcıyla hepsini peşpeşe yükledim. 20 gündür kapanmadı bu kanal.

Hocam nisbet yapar gibi değilde yüklerken neye dikkat ettiğinizi söyleseniz :D

hergün 800-900-1000 üstü video atıyorm. çok şükür bisey olmuyo :) tabi ünlemden dolayı baya silmek zorunda kalıyorum. özel bi numarası yok bu olayın. vds den manuel bas gitsin yani

Hocam nisbet yapar gibi değilde yüklerken neye dikkat ettiğinizi söyleseniz :D
valla dikkat ettiğim hiçbir şey yok desem yalan olmaz hocam.

render alacaksam alıyorum, almayacaksam açıyorum yandex'i giriyorum kanala, bi kerede hepsini seçip yüklüyorum. :D

Edit : Kanal Linki paylaşmak yasakmış :)

Son düzenleme:
[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] kanka sana verdim 5k lı kanal ne alemde :D Az kaldı arkadaşlar bir ilke adım atıcam. 1 mil video diyorum susuyorum :D

kademeli olarak 30 gün içerisinde tek kanala 13500 adet video atanı gördüm halen ayakta kanalı helal olsun temiz iş yaptı...

bu kanallara vds ıle atıyoruz ya vıdeoları arkadslar aracı program flan ne kullanıyorsunuz 500 video tek tek yükle bitmez :)) ben hep videoyapla calısıorumda merak ettım

1 günde VPS ile hatta 1300 Video attığım bir kanal vardı. Geçen denk geldim baktım hala ayakta. Hiç bir işe yaramayan hurda bir kanal resmen. Ne ben uğraşırım o videoları hizaya sokmakla, nede o videolardan bir şey olur. Az ve öz çalışmak lazım

Eskiden bende çok video atardım kanallara her kanalımda 2000+ video vardı ve izlenirdi. Ama şimdi çöp kanal gibi oluyo eskisi gibi değil...

2k attıgım kanallar var kapanmıyor sıkıntı yok
[MENTION=13317]mavera[/MENTION] okuduklarımı yazıyorum bir köşeye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri