1000tl olsa napardınız

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
birde oyun videosuysa eğer bu tarz videolarda ses kalitesi vs çok önemli. giriş introları top 5 ise mesela 5 4 3 2 1 geçişleri kalitenin çalıntı değil özgün oldugunu gösteren şeyler bunları düzenlemen kanalının abone sayısını ciddi derecede arttırır. çok konustum sanırım :D

birde oyun videosuysa eğer bu tarz videolarda ses kalitesi vs çok önemli. giriş introları top 5 ise mesela 5 4 3 2 1 geçişleri kalitenin çalıntı değil özgün oldugunu gösteren şeyler bunları düzenlemen kanalının abone sayısını ciddi derecede arttırır. çok konustum sanırım :D

çal keke çal :D:D:D

DEvam hocam aydınlat herkesi:D

VDS den başka bir şeye para harcamanı önermem şahsen. Zaten ne zaman spam çalışsan (botlarla vs) iki güne kanalın para kazanması kapanır. O yüzden 30tl ile sağlam bir vds al kendi bulduğun, içine sinen videoları upload et. Benim şahsi fikrim budur

Hocam vds ne işe yarar :) Ben bot kullanıyorum bottan farkı ne. bilgilendirirsenin sevinirim yeniyim bukonularda:D

Açıkcası heryerde olduğu gibi para parayı çeker ancak 1000 tl gibi bir bütce sizi cok arafta bırakır yani ne adam gibi sayfa satın alınır nede özgün video için dogru düzgün ekipman. Bu durumda ben olsam parayı kenara koyar aynı parayı kazanmaya ve tecrube edinmeye devam ederdim. Eldeki para 5000 tl yi gecince güzel bir sayfa alıp o kategoride devam edilinebilir veya özgün video için ekipman ama yine sahsen ben olsam facebook sayfası alırdım cünkü özgün işinde reklama ihtiyac var tek basına ekipmanda yeterli birsey degil zamanla para biriktirip yatırım yaparak olacak işler. Şimdilik bu parayı kazanmak icin ne yapıyorsan ona devam etmeni ve bütceni arttırmanı öneririm.

Açıkcası heryerde olduğu gibi para parayı çeker ancak 1000 tl gibi bir bütce sizi cok arafta bırakır yani ne adam gibi sayfa satın alınır nede özgün video için dogru düzgün ekipman. Bu durumda ben olsam parayı kenara koyar aynı parayı kazanmaya ve tecrube edinmeye devam ederdim. Eldeki para 5000 tl yi gecince güzel bir sayfa alıp o kategoride devam edilinebilir veya özgün video için ekipman ama yine sahsen ben olsam facebook sayfası alırdım cünkü özgün işinde reklama ihtiyac var tek basına ekipmanda yeterli birsey degil zamanla para biriktirip yatırım yaparak olacak işler. Şimdilik bu parayı kazanmak icin ne yapıyorsan ona devam etmeni ve bütceni arttırmanı öneririm.

saol hocam

özgün oyun oynuyorum ama izletcek mecrada önemli değilmi yayma konusu hocam onu nasıl yapcaz

Walla bu işler hemen hadi kalk özgün video çekiyoz diyerek olmuyor malesef :)

Ben Hala yapcam yapcam öle kaldı ama ilk Özgün Videomu 3 gün önce Attım,
en azından bir adım atmış oldum,
Özgün çalışacaksanız, Hemen getiri beklemeyin, Yavaş ve Sakin bir şekilde ilerlemek lazım ..
Sonrasını zaman halleder, Gün geçtikçe Daha çok izlenim alır.. Bu şekilde gider

Görünüşe göre benim de bir ebook çıkarma zamanım geldi. vds nedir, spam nedir, tbm nasıl yükselir.. Son üç gündür mesaj kutum doldu gold üye olmama rağmen :/

1000 Tl kalsın üstüne bi 600 Tl daha ekle Canon Kamera al 1080p video çekimi özellikli olanlardan sonra İngilizce içerikli bi özgün kanal fikri düşün bu fikri uygula tutmazsa düşün başka bişey dene denediklerinden biri tutarsa tamam o özgün kanalı geliştirirsin telif haklarını falan alırsın saldırı falan da olmaz o kanal senin uzun bir süre hatırlı miktarda para kazanmanı sağlar

Cikarin hocam bekliyoruz :)

Allah'ın izniyle ilk ödememi alayım, aynı gün ebooku hazırlayıp paylaşacağım ve bilgisayarı kapatacağım, kapatış o kapatış üniye hazırlanmaya başlayacağım sağlam bir üniye girene kadar pc yüzü görmeyeceğim ahanda buraya yazıyorum. az çekmedim valla.

En mantıklısı alabildiğin kadar temiz pinli adsense al... gerisi teferruattır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri