10dk da Muhabbet kuşu eğitimi

• Kullanıcı SwiftZein
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
Benim muhabbet kuşum da 2,5 yaşında ayna ile duruyor. 1,5 yaşında öğrendim aynasız olunca konuşacağını bir deneyim dedim aynayı çıkarttım kuş tribe falan girdi bende aynayı hemen geri taktım yani benim için iş işten geçti fakat şöyle bir şey var bizim kuşun ismi de maviş, maviş gel dediğimiz an hemen geliyor kuş sesi çıkarmaya gerek kalmıyor. Bence eğitim önemli kaç yaşında olursa olsun öğrenir gibime geliyor. Videoda güzel olmuş bizim kuş yabancı cisim görünce gözleri değişiyor korkudan köşe bucak kaçıyor iyi eğitmişsin kuşunu. Diğer videolarını da bekliyorum gayet başarılı bir video çekmişsin kötü yanları var ne dersen ses kayması olmuş onu da 2. videonda düzeltirsin. Hadi devamını bekliyorum. :D

Benim muhabbet kuşum da 2,5 yaşında ayna ile duruyor. 1,5 yaşında öğrendim aynasız olunca konuşacağını bir deneyim dedim aynayı çıkarttım kuş tribe falan girdi bende aynayı hemen geri taktım yani benim için iş işten geçti fakat şöyle bir şey var bizim kuşun ismi de maviş, maviş gel dediğimiz an hemen geliyor kuş sesi çıkarmaya gerek kalmıyor. Bence eğitim önemli kaç yaşında olursa olsun öğrenir gibime geliyor. Videoda güzel olmuş bizim kuş yabancı cisim görünce gözleri değişiyor korkudan köşe bucak kaçıyor iyi eğitmişsin kuşunu. Diğer videolarını da bekliyorum gayet başarılı bir video çekmişsin kötü yanları var ne dersen ses kayması olmuş onu da 2. videonda düzeltirsin. Hadi devamını bekliyorum. :D

benim kus ayna ile birlikte uyuyor :D aldırmıyor kafesten alıyorum ters ters bakıyor kıyamıyorum takıyorum geri es alcam zaten 1-2 aya :)

siz ne değerli insanlarsınız :) gerçekten 19 aralıktan bu yana 4 yıllık sevgilimle ayrılmıştım ve görüüşmüyorduk. ama inşallah yarına barışma ümidim var. neyse konu bu değilde videoların devamı gerçekten gelecek hatta inşallah cuma kameram gelsin ilk çekimi onunla yapacağım. ses senkron kaybının olduğunun farkındayım samsung galaxy ace ile çekilmişti. benim telefonda sıkıntı var diye. video da top oynayan arkadaşın telefonu yani. haliyle biraz ses kayması oldu dondu telefon falan. inşallah ikinci kayıt temiz ve güzel olacak :)

Hocam eline sağlık öncelikle reklamlar kapalı mı videolarda
Şimdi dikkat ettim eski konuymuş:)

Videolar uçmuş. Helal be. :D

Benimki bana bağırana vurana saldırıyor ben odada değilsem kafesten çıkmıyor çıksa bile diğer odalarda beni arıyor

Biraz hortlatmış gibi olacağım ama ilgili tek konu bu.
Ben dün kuş aldım. Bunun konuşturma egzersizleri nasil olmalı?
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Hocam bundan 13-14 yil once vardi bizimde bi muhabbet kusu, yavruyken almisti babam. Aldigi gunden 3-5 gun sonra teypten kaset yapmisti onun icin soylemesini istedigi seyleri tekrarliyodu kendi sesiyle. Hergun saatlerce onu dinlerdi kus. Kisa bi sure sonra besiktas besiktas demeye baslamisti hatta :D Bi sure sonra disariyada cikartmaya baslamistik, ondan sonra baya baya konusuyordu zaten. Masada bizle yemek yiyip kendi kendine banyo dahi ediyodu suyun altinda. Hic unutmam bi ara evin odalarinda pesimden kosturuyodu muz yiycem diye. Istisnasiz biz ne yiyosak yemeye calisirdi, vermeyincede agzina kadar giriyodu insanin :D Kaybedince kotu oluyor ama :o

Sende babamin yaptigi sekilde kendi ses kaydini dinletebilirsin, muhabbet kuslari merakli zaten oyle ses cikartan seyleri dinlemeye.

merhabalar. konu biraz hortlamış gibi oldu ama. yakın zamanda yeni bir video çekeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri