10k aktif instagram takipçisi 30 tl! Böyle kampanya görülmedi!

[MENTION=26378]unadikum[/MENTION];

Takipçi profili satmıyoruz hocam, sizin şahsi hesaplarınıza 10K takipçi gönderimi sağlıyoruz.

[MENTION=26378]unadikum[/MENTION];

Hayır hocam, gelen takipçiler bay/bayan karışıktır.

saat 15.20 de sipariş verdim.
kısa sürede hesabım 2.400 lerden 14 bine çıktı.
ama şimdi saat 19.30 ve kalan 11.200...

düşüş bekliyordum tabii ama bu kadar hızlı erimesi sıkıntılı...

alacak kişiler bu düşüş hızını göz önüne alarak sipariş versin bence...

[MENTION=8141]ikiciftlaf[/MENTION];

Öncelikle eleştirisel yorumunuz için teşekkür ederim, durumu Skype'de belirttim tekrar belirtelim.

Konumuz da düşüşler yaşanacağını belirttim, çünkü kullanıcılar Aktiftir ve doğal bir durumdur. Düşüşlerin yaşanmaması için ekstra profilinize 2-5K arasın da müşterilerimize fazladan gönderim yapmaktayız.

Düşüşlerin nedeni hem kullanıcıların aktif olmasından kaynaklı, hemde profilinize, ve yaptığınız paylaşımlarla ilgilidir.

Siz ''Instagram da her kullanıcının sizi beğeneceğini veya size hayran kalacağını sanıyorsanız bence yanılıyorsunuz. '' tekrar teşekkürler.

Öncelikle eleştirisel yorumunuz için teşekkür ederim, durumu Skype'de belirttim tekrar belirtelim.

Konumuz da düşüşler yaşanacağını belirttim, çünkü kullanıcılar Aktiftir ve doğal bir durumdur. Düşüşlerin yaşanmaması için ekstra profilinize 2-5K arasın da müşterilerimize fazladan gönderim yapmaktayız.

Düşüşlerin nedeni hem kullanıcıların aktif olmasından kaynaklı, hemde profilinize, ve yaptığınız paylaşımlarla ilgilidir.

Siz ''Instagram da her kullanıcının sizi beğeneceğini veya size hayran kalacağını sanıyorsanız bence yanılıyorsunuz. '' tekrar teşekkürler.

normalde cevap yazmayacaktım ama son sözün nedeniyle yazma ihtiyacı doğdu. Aralardan profillere bakıyorum çoğunun paylaşımları ya 0- ya 2. takip ettikleri yüzlerce kişi var. böyle profiller hayran kalsa nolur kalmasa nolur.
Eğer siz bunların gerçek aktif profiller olduğunu sanıyorsanız bence siz yanılıyorsunuz... teşekkürler... İyi çalışmalar...

Farklı imlalı cümlelerle lütfen konuyu kirletmeyin.

Takipçilerin hepsi bizim panelimize user girişi yapan, aktif kişilerdir. Üstte yorumları okursanız arkadaşlarımız deneme yapmış, ve fotoğraflarına beğeniler ve yorumlar gelmeye başlamıştır. Şuana kadar tek sorunlu müşterimiz siz çıktınız bunun nedenini de çözmeye çalışıyoruz. Eğer bot takipçi diye ısrar ediyorsanız: '' Bot takipçi sizi takipten çıkaramaz. '' bunu 10 yaşında çocuğa da sorsanız size direk söyler. Şuan piyasada 1K bot takipçi dahi 5-20 TL fiyatlarla satılıyor. Size 10K aktif, Türk ve üzerine düşmeleri engellemek için ekstra takipçi gönderdiğimiz için 30 TL gibi bir rakama, kendi adıma özür dilerim. Tekrar teşekkürler, lütfen konuyu kirletmeyin.

Farklı imlalı cümlelerle lütfen konuyu kirletmeyin.

Takipçilerin hepsi bizim panelimize user girişi yapan, aktif kişilerdir. Üstte yorumları okursanız arkadaşlarımız deneme yapmış, ve fotoğraflarına beğeniler ve yorumlar gelmeye başlamıştır. Şuana kadar tek sorunlu müşterimiz siz çıktınız bunun nedenini de çözmeye çalışıyoruz. Eğer bot takipçi diye ısrar ediyorsanız: '' Bot takipçi sizi takipten çıkaramaz. '' bunu 10 yaşında çocuğa da sorsanız size direk söyler. Şuan piyasada 1K bot takipçi dahi 5-20 TL fiyatlarla satılıyor. Size 10K aktif, Türk ve üzerine düşmeleri engellemek için ekstra takipçi gönderdiğimiz için 30 TL gibi bir rakama, kendi adıma özür dilerim. Tekrar teşekkürler, lütfen konuyu kirletmeyin.

dostum ben senden bir hizmet aldım ve durumu anlatarak diğer alan kişilere bilgi verdim. bir hakarette veya kötü bir sözde bulunmadım. yaşanan durumu anlattım. sen garanti vermediğin için seni suçlamıyorumda. Ama sen kalkıp bana size herkesin hayran kalacağını sanıyorsan yanılırsın gibi cümleler yazarsan kişisel eleştiriye girer bende sana cevap yazarım. Ve şimdi de gene devam eder konuyu kirletme dersen buna da cevap yazmak zorundayım.

Bence çizgini bozma açıklamanı güzelce yap satışına devam et.
Bir önceki postumda sonda dediğim gibi

TEŞEKKÜRLER - İYİ ÇALIŞMALAR...

Satış günceldir, bizlere Skype üzerinden veya YTPara üzerinden PM yoluyla ulaştığınız taktirde kısa bir sürede iletişime geçilecektir.

Örnek hesap verirseniz gönderilen kitleyi kontrol etmek isterim.

maksimum gönderim kaç k ve bunların kaçı gerçek takipçi detaylı pm alabilir miyim

[MENTION=15916]jarmen[/MENTION];

MAX: 10K gönderim yapıyoruz, düşmelere karşı 2-5K arasında fazla gönderim yapıyoruz.

Takipçilerin hepsi aktif, gerçek Türk kullanıcılardır.

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION];

Yeterince referans mevcut, teşekkür ederiz hocam.

Tüm müşterilerimizin takipçi işlemleri tamamlanmıştır, hayırlı olsun. Satış günceldir.

Örnek hesap pm alabilir miyim?Fiyat çok düşük duruyor bir sebebi var mı?Bildiğim kadarıyla 20k lık hesaplar 150 tl gibi fiyatlara satılıyor.

[MENTION=7862]neisen[/MENTION]; [MENTION=31553]Youtube35[/MENTION];

Örnek hesaplar taraflarınıza iletilmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri