Arkadaslar genel olarak uyguladigim ve en azindan beni 10k onayli kanal almaktan kurtaran bir sistemim var adim adim bunlari yapiyorum
Gmail ler mutlaka iyi bir mail saticisindan alinmali
En az 1 yillik mailler olmali
10k onayinda sistem artik eskisi gibi kolay islemiyor heleki dizi gibi icersinde bircok anahtar barindiran iceriklerde imkansiz gibi bisey bundan yaklasik 6-7 ay kadar once viral video satis konum vardi orada sattigim videolar 10k onayi almak icin idealdi bunu da bi musterim soylemisti bende denedim sonuclar tatmin edici. Satış konumu eklemiyorum cünku su an hizmet veremiyorum. Kendinizde birkac saatte binlerce video indirebilirsiniz.
Ilk is olarak eski gmaile guzel bi tasarim veriyosunuz resim aciklama yukleme varsayilanlari gibi ince ayarlari eksiksiz tamamlayip kanali ozgun bir goruntuye kavusturun.
Ikinci asama olarak asil kategorinizin disinda bir kategoriden yeterli miktarda iyi kalitede kisa kisa veya birlestirip editlediginiz viral videoyu manuel olarak paylasin mesela kedi videolari 100 adet video yeterlidir minik aciklamalar birkac etiket vs en fazla 1-2 saat alir bu sekilde gunde 5-6 kanal yapin ve nadasa birakin kanallarin icersinden sececeginiz videolarla sosyal medyada birkac trafik alirsaniz bekleme süreniz azalır 3 gunde 10k izlenmeyi gecen bircok kanalim var 10k izlenmeyi gectikten sonra basvurunuzu yapin para kazanma acildiginda da kanali boşaltıp 48 saat kadar bekleyip dizi veya kendi iceriginizi yukleyin
Başarılar
Not: yöntemi en son 2 ay once denedim
Teşekkürler hocam.