Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
banada kanal fazla kazanınca kapanmama taktiği lazım verene 10k taktiğini veririm![]()
Kaç hane![]()
4ü göremiyorum 3 hanede kapanıyor. bu problemi çözen varsa yazsın komisyon vereyim her ödemede elini sürmesine gerek yok![]()
p.m attım![]()
Kanal kapanmasının hane ile alakası yok.
Ufak kazandıran kanallar ayakta kalıyor fakat yüksekler kalmıyor yani bendeki kanallarda hane ile alakası olduğunu düşünüyorum.
Reddemeyeceğim bir ücret teklif edersen taktiği veririm komisyonla falan uğraşamam
Kanal kapanmasının hane ile alakası yok.
Bendede düşük haneli kanallara hiç bir şey olmuyor ama kanal tutup kazanç artınca kapanıyor.
banada kanal fazla kazanınca kapanmama taktiği lazım verene 10k taktiğini veririm![]()
Benim konumda benm sorunumun çözümünü bilmene rağmen kendi sorunun için uğraşıyorsun. Bende sana kazanınca belli bir miktar veririm dedim özelden cevap bile vermedin ayıp yardım etmeden yardım beklemek cidden ayıp .
dün o kadar fazla pmm yollandıki sizin yazıda alta kaymış kusura bakmayın.
gelelim yardım olayına ben kimseden karşılıksız birşey vermesini istemiyorum benim problemimi çözecek şahısa günlük getirisi yüksek olan kanalda verebilirim problem değil ben kimseye olmayan birşey vaad etmiyorum.
10k onayına gelecek olursak geçen çok herkes kendine göre bir rutin buluyor ama denemeden bulunmuyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.