DÜZENLEME : Kanal Satışı yapacakların, ADSENSE raporlarını konuya dahil etmeleri gerekmektedir. AKSİ TAKDİRDE KONU KİLİTLENECEKTİR !
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (Direksiyon Seti / Konsol Oyun)
Kanal Dili : (Turkce )
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (2014)
Abone Sayisi : (11.100)
izlenim Sayisi : (10.030.488)
Kanalinizda UYARI Varmi ( )
Kanalın Günlük Kazancı ( )
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Kanalinizin Ozelliklerinin Aktif yada kapali oldugunu gosteren sayfanin resmini ekleyiniz)
Kanal Satis Fiyatiniz : ( 6.000 TL )
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
Toplam 34 Video mevcut ve bunların arasında en çok izlenen 3-4 tane olan direksiyon seti ile oynadığım oyun videosudur. Oyun konsolunu sattığım için güncel video fazla atamadım eğer güncel Tır oyunu ile vs video çekip atılırsa kanal çok daha iyi konuma gelecektir. Ortalama Aylık 300-600 TL arasında gelmektedir.
Satma niyetim kesinlikle yoktu özelden facebookdan sürekli yazıyorlar bugün fikrim değişti. Hile hurda kesinlikle yok zaten kanalıma bakan illaki beni görmüştür

Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (Direksiyon Seti / Konsol Oyun)
Kanal Dili : (Turkce )
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (2014)
Abone Sayisi : (11.100)
izlenim Sayisi : (10.030.488)
Kanalinizda UYARI Varmi ( )
Kanalın Günlük Kazancı ( )
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Kanalinizin Ozelliklerinin Aktif yada kapali oldugunu gosteren sayfanin resmini ekleyiniz)
Kanal Satis Fiyatiniz : ( 6.000 TL )
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
Toplam 34 Video mevcut ve bunların arasında en çok izlenen 3-4 tane olan direksiyon seti ile oynadığım oyun videosudur. Oyun konsolunu sattığım için güncel video fazla atamadım eğer güncel Tır oyunu ile vs video çekip atılırsa kanal çok daha iyi konuma gelecektir. Ortalama Aylık 300-600 TL arasında gelmektedir.
Satma niyetim kesinlikle yoktu özelden facebookdan sürekli yazıyorlar bugün fikrim değişti. Hile hurda kesinlikle yok zaten kanalıma bakan illaki beni görmüştür

Son düzenleme: