11 Temmuz Pinleri Yola çıkanlar / Ellerine ulaşanlar

[MENTION=8689]medcezir[/MENTION] demin dağıtım merkezinin telefonunu bulup aradım,ama takip numarası olması gerektiğini isimle sorgulama yapılmadığını söyledi...dediğin gibi sabah erken saatte gitsem de oraya aynısını söylemeyecek mi?
gönderi numarası falan diye de birşey olmaz heralde pin gönderimlerinde zannetmiyorum...

Arkadaşlar pinim dün gelmiş bugün posta neden gidip aldım

Arkadaşlar pin 20 tl yi geçince kendi otomatik geliyor mu?
Bide gelip gelmediğini nasıl kontrol ediyorsunuz acaba?

[MENTION=8689]medcezir[/MENTION] demin dağıtım merkezinin telefonunu bulup aradım,ama takip numarası olması gerektiğini isimle sorgulama yapılmadığını söyledi...dediğin gibi sabah erken saatte gitsem de oraya aynısını söylemeyecek mi?
gönderi numarası falan diye de birşey olmaz heralde pin gönderimlerinde zannetmiyorum...
Pin icin gönderi takip numarası verilmemektedir,posta dağıtım ile irtibata geçin hocam hani telefon faturası tebligat getirenler varya onlar sizin aradığınız yer kargo işleri yapan yer olabilir

Postaneye yetisemedim. 2 pin gelecek bi tanesi hemen Postanenin sokaginda sordum gelmemis daha

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:08 ----------

Postaneden gidip nasıl alıyorsun bir açıklar mısın ?

Bulundugum yer kucuk benim gidip resmini gosteriyorum zarfin bakiyorlar gelmis yada gelmemis diyorlar bana

Postaneye yetisemedim. 2 pin gelecek bi tanesi hemen Postanenin sokaginda sordum gelmemis daha

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:08 ----------

Bulundugum yer kucuk benim gidip resmini gosteriyorum zarfin bakiyorlar gelmis yada gelmemis diyorlar bana

Hımm nüfus az o zaman kasaba gibi bir yer sanırım ondan..

Büyük şehirlerde de dağıtım merkezine gidip sorabilirsiniz postacınızı bulduğunuzda işiniz daha da kolaylaşır.. Bizim postaları oraya buraya atıyorlardı bizede başkalarının postasını atıyorlardı. Şikayet ettim o gün bu gündür önemli postaları kapıyı çalıp teslim ediyorlar :) umarım arada kaynamaz pin zarfı bu hafta gelmesi lazım gelmezse sıkıntılı demektir.. Genelde bu dönemlerde gelmiş olurdu.

pinin yola çıkıp çıkmadığına nereden bakıyorduk . bi adsensemde gerekli miktarın üstünde kesinleşti ama bi türlü bulamadım pinin yola çıktığını yazan sayfayı unutmuşum.

[MENTION=27403]collabo[/MENTION] adsense girdiğin zaman kırmızı şeritteki işlem yazan yere tıkla direk o sayfaya atar seni...

arkadaşlar 11 temmuzda yola çıkan pin 1 tanesi bugün geldi diğeride muhtemelern geldi ama köy adresi olduğu için dağıtıma çıktı bulamadılar çünkü saat 11 gibi gittim şuan muhtarın elindedir :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri