12.000 aboneli kanalım gece kapandı.

• Kullanıcı muson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

muson

Kayıtlı Üye
Günaydın ,benim için çok aydın değil bugün.
12.000 aboneli günde 3 haneli kazandığım kanalıma dün gece 4 gibi giriş yapmayı denedim ama önüme hesabınız kalıcı olarak feshedildi yazısı çıktı.Gelen mailden anladığım kadarıyla da topluluktan ve spamden kanalım feshedilmiş.Kanalıma hiçbir şekilde giriş yapamıyorum.
5 aylık bir kanaldı.Bir eşleşen ve uygunsuz içerik gelmişti ama kanal hep iyi durumda idi.Onun haricinde ne bir telif nede gelen başka bir uyarı yoktu.Ayrıca bu adsense bağlı tek kanaldı.Her zaman dikkat ettim.Neyse olan oldu.
Şimdi sorum itiraz etmelimiyim,kanalım özgün değil,Milyonu geçen 2 videom vardı.Sizce ne yapmalıyım,itiraz etsem faydası olur mu?

Hocam mesaj gönderin tekrardan youtubeye. resmi bir yazı gibi yazın güzelce derdinizi anlatın. Benim kanalda 12.02.2015 te kapanmıştı bu sabah açıldı Allah'a şükür :)

Hocam mesaj gönderin tekrardan youtubeye. resmi bir yazı gibi yazın güzelce derdinizi anlatın. Benim kanalda 12.02.2015 te kapanmıştı bu sabah açıldı Allah'a şükür :)

Teşekkürler öncelikle,

Senin kanal özgün müydü? Bu şekilde bir yazı yazarsak içerideki paraya ya da adsense'e herhangi bir zarar gelir mi? Ve ayrıca sen nasıl bir yazı yazdın? Buradan ya da özelden örnek olarak gönderebilir misin?

Teşekkürler öncelikle,

Senin kanal özgün müydü? Bu şekilde bir yazı yazarsak içerideki paraya ya da adsense'e herhangi bir zarar gelir mi? Ve ayrıca sen nasıl bir yazı yazdın? Buradan ya da özelden örnek olarak gönderebilir misin?

Hocam tam hatırlamıyorum gönderdiğim mesajıda göremiyorum ama şöyle yazmıştım galiba

Merhaba,
12.02.2015 Tarihinde hiçbir telif ihtarı veya başka kötü bir durum olmamasına rağmen kanalım otomatik olarak kapatılmıştır. http://www.youtube.com/xxxxxx adlı, kapanan kanalımdaki bütün videolar bana aittir. Sizden cevap bekliyorum.
Saygılarımla
isim soyisim

---------- Spam Engelliyici 11:13 ---------- Önceki Mesaj 11:12 ----------

zarar gelmez hocam hiçbişeye merak etmeyin :) bu arada benim yazdığım yazı tam olarak böyle değildi ama yine benzer birşey yazmaya çalıştım hatalı gördüğün yerleri editle daha anlaşılır şekilde düzenleyebilirsin :) düzenlemesende yeterli bence kafana göre takıl hocam :)

yapacak bir şey ...bundan sonra tavsiyem günde 3 hane kazanırken bazı videoların para kazanmasını kapatın.en azından ben bundan sonra böyle yapacağım.çok fazla kazanan kanal dikkat çekiyor ve incelemeye alınınca spam oldugu anlaşılıyor.sonrasında her ne kadar temiz olursa olsun topluluğu veriyor ve kapatıyor.

ayrıca gmaile giriş yapabiliyorsanız kökten silin.

yapacak bir şey ...bundan sonra tavsiyem günde 3 hane kazanırken bazı videoların para kazanmasını kapatın.en azından ben bundan sonra böyle yapacağım.çok fazla kazanan kanal dikkat çekiyor ve incelemeye alınınca spam oldugu anlaşılıyor.sonrasında her ne kadar temiz olursa olsun topluluğu veriyor ve kapatıyor.

ayrıca gmaile giriş yapabiliyorsanız kökten silin.

Gmaile girebiliyordum ve zaten tüm hesabı kökten sildim. Geri alabilme ihtimalim olduğu için ve forumda da youtube'a itiraz ederek kanalını kurtaranları gördüğüm için sormak istedim buradan. Kanalda sonuçta bana ait olmayan ancak sahibi tarafından da telif gelmeyecek videolar var. Bu katagori üzerinde 6 aydır çalışıyorum ve bugüne kadar hiçbir şey olmadı. Hatta videoların sahibinden daha fazla izlenim aldım. Güncel bir kanaldı ayrıca. Bu durumda itiraz etmiyeyim mi diyorsunuz? Böylemi kalsın?

Gmaile girebiliyordum ve zaten tüm hesabı kökten sildim. Geri alabilme ihtimalim olduğu için ve forumda da youtube'a itiraz ederek kanalını kurtaranları gördüğüm için sormak istedim buradan. Kanalda sonuçta bana ait olmayan ancak sahibi tarafından da telif gelmeyecek videolar var. Bu katagori üzerinde 6 aydır çalışıyorum ve bugüne kadar hiçbir şey olmadı. Hatta videoların sahibinden daha fazla izlenim aldım. Güncel bir kanaldı ayrıca. Bu durumda itiraz etmiyeyim mi diyorsunuz? Böylemi kalsın?
valla benim gecen hafta günde 500 kazandıran tertemiz kanal aynı şekilde kapatıldı.4defa it.raz ettim her seferinde spam içerik diye kabul edilmedi.

valla benim gecen hafta günde 500 kazandıran tertemiz kanal aynı şekilde kapatıldı.4defa it.raz ettim her seferinde spam içerik diye kabul edilmedi.

Ayın 12'sinde kazancım kesinleşti, bir de bu aydan içeride biriken hatırı sayılır bir mebla var. Bunlara zarar getirmez diyorsan ben de şansımı deneyerek itiraz edeyim diyorum? Siz ne dersiniz?

tabikide itiraz edin hocam asıl kanal kapalı kalırsa paranız riske girer :o

YT telif gelmeyecek yarı özgün nitelikli kanalları kapatırmı? mesela Vine gibi?

Valla itiraz ettim,sonucu paylasirim sizlerle,gelen cevaba gorede ya bu kanal icin tamam yada devam.Ya kismet....

Hocam kapanan kanal adsenseye mi bağlanıyor? Yani partner ise atılıyor mu direk?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri