12.10.2015 Adsense Ban

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Arkadaşlar spam adsensem kapanmış ama özgün içinde %100 kendi telefonumla çektiğim videolar olan adsemsem ayakta önüne geleni bağlanmiyor bence aynı IP den çerez bile silmeden girerdim biri ayakta biri uçmuş bugün nokta atışı ile vuruyorlar bence spam adsenseleri kanallar yeni acilanlarda bi yerden yakalanıyor uçuyor malasef

Ben adense için kanal açtım,sonrasında bir kanal bağlıyayım dedim 1 saat sonra ikiside üf olmuştu :)

Sadece spama düşen adsenseler mi banlanıyor yoksa temiz yeni adsenseler de banlanıyor mu?

Direk ban yemek bana pek mantıklı gelmiyor ya girilen biligilerden yada kullanılan pcden muhakkak bi bağlantı oldunuğunu düşünüyorum

Olabilir hocam haklsınız ama forumda adminlerin yani işini iyi bilenleri de spama düşmeden banlanan adsensesi var daha bugün banlanmış

beyler yt bıtmıstır artık spam dusen adsense odeme alınamıcak acıkcası bır adsensenınde 2 ay boyunca spam yapıp spamama dusmemesı %5 ıhtımal o bıle degıl %2 fln alternatıf yonelın bence benım onerım.

Trajikomik. Oturup sıramızın gelmesini bekliyoruz resmen.
V6LJER.jpg

beyler yt bıtmıstır artık spam dusen adsense odeme alınamıcak acıkcası bır adsensenınde 2 ay boyunca spam yapıp spamama dusmemesı %5 ıhtımal o bıle degıl %2 fln alternatıf yonelın bence benım onerım.

Spam derken çok kanal çok videoyumu kastediyorsunuz bot vs türümü ?

Spama düşen adsense banlanmis dayanma ihtimali yok maalesef beyler 2 boyunca spama dusmemesinin

Sadece spama düşenleri banlasalar iyi, spama düşmemiş kanal bağlı olmayan adsenseler sebepsiz yere banlanıyo. Spamdan kapanınca hiç olmazsa adsensenin kapanma sebebini biliyosun.

Sadece spama düşenleri banlasalar iyi, spama düşmemiş kanal bağlı olmayan adsenseler sebepsiz yere banlanıyo. Spamdan kapanınca hiç olmazsa adsensenin kapanma sebebini biliyosun.

Ama burda önemli olan soru şu;

Boş adsense hesabı banlanan kişinin daha önce o pc de baska bir hesabı banlanmış mıydı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri