12.10.2015 Adsense Ban

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Bunca yaşanan banlara rağmen,önceki banlanmalarda ve şimdiki banlanmalarda bile hesapları banlanmayan arkadaşların olduğunu biliyorum,çalışma şeklimizi kökten değiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Bunca yaşanan banlara rağmen,önceki banlanmalarda ve şimdiki banlanmalarda bile hesapları banlanmayan arkadaşların olduğunu biliyorum,çalışma şeklimizi kökten değiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Aynen öyle hocam bizzat tanıyorum kendilerini sanırım bunun sırrı az kanal ile çalışmaktan geçiyor :rolleyes:

Pinsiz bankasız adsenseler miydi bu banlananlar [emoji17]

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=11620]era[/MENTION] konuya yazılıcımcı arkadaşları davet edin dedi.

teknik analiz yaparlar diye sonuçta youtup bir makina üzerinden hesapları kontrol ediyor :) bu nedenle yazılımcılar bir fikir verebilir bize. aslında özgün çalışmak lazım artık.

youtube.com yazılımcılarını mı :D

Son düzenleme:
daha onaylamadılar ban atarlar şimdi :D

Bakalım pinsiz bankasız adsenselerine banka falan bekleyenler banlanacak mı ona gore beklicem . Olaylar durulmadanda girmicem banka falan.

şefim uzun zamandır adsense den ödeme alan aramızda sensin kutlarım :)

Nasip hocam :D :D

---------- Spam Engelliyici 19:17 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------

Bakalım pinsiz bankasız adsenselerine banka falan bekleyenler banlanacak mı ona gore beklicem . Olaylar durulmadanda girmicem banka falan.

Hocam yalniz şöyle birşey var benim adsense 6 ekimde spama düşmüştü

Nasip hocam :D :D

---------- Spam Engelliyici 19:17 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------

Hocam yalniz şöyle birşey var benim adsense 6 ekimde spama düşmüştü
Hocam benim adsense 2014 adsense hic kullanmamıştım gecen ay kullanmaya başladım ama 4-5 kanal kapandı toplamda şuan 2 kanal bağlı spamda falan degil . 4-5 kanal kapanma olayı canımı sıktı. o yuzden tehlikede.

Hocam benim adsense 2014 adsense hic kullanmamıştım gecen ay kullanmaya başladım ama 4-5 kanal kapandı toplamda şuan 2 kanal bağlı spamda falan degil . 4-5 kanal kapanma olayı canımı sıktı. o yuzden tehlikede.

Hocam benimkinde 10 kanal bağlıydı. 5 i youtubenin yolladığı topluluktan ara ara kapandi. 6 ekimde de adsenseye topluluk maili geldi. Bugün kapandı.

Kanal sayısıyla falan alakalı değil;şöyle ki 22 kanalın tamamının birden kapatıldığı adsense sağlam ama birine hiç kanal bağlı olmayan ve birine de sadece ama sadece bir tek kanal bağlı olan adsenseler dün gitti.Adsenseler benim değil arkadaşımın verilen bilgiler bu şekilde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri