Bunca yaşanan banlara rağmen,önceki banlanmalarda ve şimdiki banlanmalarda bile hesapları banlanmayan arkadaşların olduğunu biliyorum,çalışma şeklimizi kökten değiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunca yaşanan banlara rağmen,önceki banlanmalarda ve şimdiki banlanmalarda bile hesapları banlanmayan arkadaşların olduğunu biliyorum,çalışma şeklimizi kökten değiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
youtube.com yazılımcılarını mı@era konuya yazılıcımcı arkadaşları davet edin dedi.
youtube.com yazılımcılarını mı![]()
Pinsiz bankasız adsenseler miydi bu banlananlar [emoji17]
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pinli ve bankayı bugün onaylayacaktim. 0.48 tl yollamış google sağolsun onu bari kopardik
Allah bin bereket versin...Pinli ve bankayı bugün onaylayacaktim. 0.48 tl yollamış google sağolsun onu bari kopardik
su paran çıkmış hocam![]()
Pinli ve bankayı bugün onaylayacaktim. 0.48 tl yollamış google sağolsun onu bari kopardik
şefim uzun zamandır adsense den ödeme alan aramızda sensin kutlarım![]()
Bakalım pinsiz bankasız adsenselerine banka falan bekleyenler banlanacak mı ona gore beklicem . Olaylar durulmadanda girmicem banka falan.
Hocam benim adsense 2014 adsense hic kullanmamıştım gecen ay kullanmaya başladım ama 4-5 kanal kapandı toplamda şuan 2 kanal bağlı spamda falan degil . 4-5 kanal kapanma olayı canımı sıktı. o yuzden tehlikede.Nasip hocam![]()
---------- Spam Engelliyici 19:17 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------
Hocam yalniz şöyle birşey var benim adsense 6 ekimde spama düşmüştü
Hocam benimkinde 10 kanal bağlıydı. 5 i youtubenin yolladığı topluluktan ara ara kapandi. 6 ekimde de adsenseye topluluk maili geldi. Bugün kapandı.Hocam benim adsense 2014 adsense hic kullanmamıştım gecen ay kullanmaya başladım ama 4-5 kanal kapandı toplamda şuan 2 kanal bağlı spamda falan degil . 4-5 kanal kapanma olayı canımı sıktı. o yuzden tehlikede.
Hocam benimkinde 10 kanal bağlıydı. 5 i youtubenin yolladığı topluluktan ara ara kapandi. 6 ekimde de adsenseye topluluk maili geldi. Bugün kapandı.
acaba bir kapanma kotası mı koydular ?
acaba bir kapanma kotası mı koydular ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.