12.10.2015 Adsense Ban

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Her ay aynı şeyleri yaşamaya başladık....benimde bir arkadaşın ekim adsense gitti...

mobil mesaj

Lєσηidαs;1192807' Alıntı:
Yabancı forumlarda ban'lanmalar varmı acaba ?

Yabancı forumlardaki çalışma prensibi ile buradaki çalışma prensibi çok farklı 100k user li forumlarda ayda em fazla 2 tane görüyorum onlarda sahte tık sayesinde bu kafayla giderse millet youtubeye tövbe edenler çıkmaya başlayacak

Son düzenleme:
hocam şuan yaşanan banlanma olayların da ortak bir nokta yok. senin gibi yazılımcı arkadaşlarıyla bu konuyu ayrı başlıkta tartışmak isterdim ama ne sen ne diğer yazılımcılar böyle bir beyin fırtınasına dahil olmuyor. bana kalırsa fikir mecraları sizinde bizim de faydamıza sonuçta kategori kazanç konuşmayacağız teknik olayları konuşacağız.
hocam pm göndermek istedim ama pm kutunuz dolu boşaltırsanız pm atıcam

1 er saat arayla 2 adsense patladı biri pinli onaylı diğernin pin yeni çıkmıştı sanırım kıyım var

Kesinlesme günü bugün galiba. Dashboarda açık gorunuyor ama kanal kapalı bugün hem adsense hem bu kanal gitti

geçen ay bir kaç arkadaş almıştı hocam parayı quizden aynı durumda inş sende alırsın banlarda devam ediyor yeni mi başladı bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı

Eylul dr acilmis adsenseler gitti kalanlarda gider bu iste biter.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri