12.10.2015 Adsense Ban

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
google yetkililerinden cevap alabilen var mı arkadaşlar ? bir ara google Türkiye ofisinde birine ulaşmaya çalışmışlardı ondan gelen cevap oldu mu ? sadece Türkiye' ye yapılan bir banlanma çok saçma geliyor bu işi yapan tek biz mi varız yani ? Vietnam , hindistan bu adamlar bizim 2 katımız spam konusunda blue linkçilerin atası bu adamlar..önce bunları temizlemeri gerekmezmiydi ?

geçen ay banlamadan sağ çıkan adsens'im bu ay banlandı. bu ne saçmalıktır anlamadım google türkiye ile iletişime geçip ne olduğu hakkında bir bilgi alan var mı

Bu yapılan olay bariz Türklere karşı, komplo teorisi vs değil.
Bildiğin Tr ban.

Multi hesapların banlandığı algısı bir tek bende mi canlandı?

bana sadece Türkiye ile ilgili olduğunu ispatlayın vize işlemlerimi başlatıp yurt dışına çıkıcam arkadaşlar

kaldı ki bir ayak ı da fransa da olan bi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abi var en iyi o cevaplayacaktır bu soruyu.

Ayrıca ABD ' de [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ile [MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] de bulunmakta

benim sadece Türkiye de bu olayların gerçekleştiğini aklım almıyor, alamıyor

Yani bence kabullenemiyoruz ondan

Ayrıca bu işi Kıbrıs üzerinden yapan var mı ?

kıbrıs bankası üzerine adsensi olan falan

çok haklısın üstat bende aynısını düşünüyorum. bu arada vietnam'a taşınacağım kendime ev arkadaşı arıyorum. :)

Vietnam Vietnam Vietnam Vietnam Vietnam Vietnam 1-2 1-2 1-2
Vietnam uçağı yolcusu kalmasın.
:D

tuzu kuru olanlar mesajları bile okumuyor biz bize kaldık şurda :D multi-üyelikler + adsense üzerinde yapılan isim-soyisim ve yönetici maili değişiklikleri banlanmayı tetikliyor sanırım

eylül ayında panikle çok hesap açıldı. dün yapılan operasyon eylül hesapları indirmeye yönelikti. multi adsense'den yakalanmak aslında kolay değildir hesaplar arası birden fazla ortak noktanın olması gerekir.

ama bana kalırsa multi adsense'den yakalanma olayı yok aslında mantıklı bir izahı da yok türkiye lokasyonuna çökmüşler. türkiye lokasyonundan açılan adsenseler şuan sentimantel durumda yani kırılgan.

tuzu kuru olanlar mesajları bile okumuyor biz bize kaldık şurda :D multi-üyelikler + adsense üzerinde yapılan isim-soyisim ve yönetici maili değişiklikleri banlanmayı tetikliyor sanırım

Arkadaşlar olayın multiyle uzaktan yakından alakası yok,olay Türkiye ile alakalı,benim ekimde başladığım adsensem sapasağlam duruyor,ama eylül ödemesi kesinleşen adsensem banlandı,buna çözüm olarak bi sonraki adsenseyi Abd lokasyonlu bi vdse kursak,pini abdye bi tanıdığa yollatsak,ama en nihayetinde yine bi türk bankası kullanılacak,bu soruna çözüm olur mu ki

eylül ayında panikle çok hesap açıldı. dün yapılan operasyon eylül hesapları indirmeye yönelikti. multi adsense'den yakalanmak aslında kolay değildir hesaplar arası birden fazla ortak noktanın olması gerekir.

ama bana kalırsa multi adsense'den yakalanma olayı yok aslında mantıklı bir izahı da yok türkiye lokasyonuna çökmüşler. türkiye lokasyonundan açılan adsenseler şuan sentimantel durumda yani kırılgan.

Adsensedeki en ufak harekette indirdikleri kesin ve bence multiyle de alakası var bunların çünkü banlananlara bakarsak birden fazla hesapları aynı anda gitmiş. Yani 2 adsensesi olup banlanmayanlar çok fazlayken bir anda 3 adsensesi gidenler var akla baska bir ihtimal gelmiyor. Bir arkadas da adres olarak daireleri pespese verdiğini söylemiş bu da ona örnek olabilir.

eylül banlamalarında 2 adsensem banlandı tekrar bi adsende açtım
kesinleşme oldu dün banka bilgilerini girdim bugün adsense banlandı..

eylül banlamalarında 2 adsensem banlandı tekrar bi adsende açtım
kesinleşme oldu dün banka bilgilerini girdim bugün adsense banlandı..

Hocam forumda banka bilgilerini girip banlandığını söyleyen 2 kişi varken siz neden girdiniz hemen bankayı?

Arkadaşlar olayın multiyle uzaktan yakından alakası yok,olay Türkiye ile alakalı,benim ekimde başladığım adsensem sapasağlam duruyor,ama eylül ödemesi kesinleşen adsensem banlandı,buna çözüm olarak bi sonraki adsenseyi Abd lokasyonlu bi vdse kursak,pini abdye bi tanıdığa yollatsak,ama en nihayetinde yine bi türk bankası kullanılacak,bu soruna çözüm olur mu ki

Adsenseyi abd olarak açarsanız banka olarak abd bankası girmeniz gerekiyor.

Hocam forumda banka bilgilerini girip banlandığını söyleyen 2 kişi varken siz neden girdiniz hemen bankayı?

valla forumu hiç takip edemedim :S yeni baba oldum bi kaç gündür hastanedeydim dün gece adsense bakınca girdim böyle bi şey olacağını hiç tahmin etmedim :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri