12.10.2015 Adsense Ban

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
şuan yaşanan banların ve spama düşen hesapların hiç bir mantıklı açıklaması yok. spama düşme olayı aslında eski bir güncelleme geçen sene hesabı spama düşen bir kaç kişiyle karşılaştım onlarda hakkaten hak etmişlerdi. quize basar gibi adsenseye kanal basıyorlardı sürekli kanalları kapanıyordu. çöp yapmışlardı hesapları. şimdi temiz çalışanlar da spama düşüyor.
hocam multiden taklaya geliyoruz bence

Eylülde açtığım adsense'ler an itibariyle banlandı.

Aynı kişinin açtığı adsenseler aynı anda banlanıyosa, multiden gittiğini gösteriyo.

arkadaşlar geçen yıl multi adsenselerin banlandığını gördüm ama çok fazla açık vermişlerdi. esasında multi adsenseden yakalanmak o kadar kolay değil.

1. eylül ayında herkes panikle arka arkaya hesap açtı temizlendi

2. kriterler değişti daha geniş bir yelpazede robot taramaya başladı

3. hiç biri ... eylül ayı ban furyası devam ediyor.

o halde hocam anlat ne düşünüyon ? sana göre ne oluyor ? tartışalım belki başka bir düşünce iklimi çıkar ortaya
Hocam benim yapacağım şey her bilgisayara 1 adsense açmak olacak bereket iş yerimde 15 tane temiz bilgisayar var bunları kullanıcam takıcam vinn i harici harddiskimi sadece kanal bağlamak için kullanıcam bi arkadaş bilgisayarın içinde sanal bilgisayar açarak adsenseleri açtım sağlam demişti. elinde başka bilgisayar olmayan bunu deneyebilir birde yurtdışı adsense açıcam bunun nasıl açılacağınıda forumda kısa zamanda anlatıcam. + günde bi adsenseye en fazla bir kanal bağlıcam adsense limiinide 10-15 kanal tutucam bunun haricinde kanaları bekletip öyle alıcaam telifli veya topluluk yememiş kanalları bağlıcam + kanal ve adsense ayarlarını türkiye yapıcam türkiye adsenseleri için
yinede banlanırsa özgün kanal yapıp partnere sokucam sonra silip yine spaama devam edicem

Pin veya banka girince banlanıyor muhabbetleri dönüyor da arkadaslar ben burda sadece banka girince banlananları gördüm. Yakın zamanda pin girip de banlanan oldu mu?

Ayrıca 2 gün önce banka hesabı ekleyen arkadaslar sizde durum nedir? [MENTION=19695]iskndr.erdm[/MENTION] [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION]

Pin veya banka girince banlanıyor muhabbetleri dönüyor da arkadaslar ben burda sadece banka girince banlananları gördüm. Yakın zamanda pin girip de banlanan oldu mu?

Ayrıca 2 gün önce banka hesabı ekleyen arkadaslar sizde durum nedir? [MENTION=19695]iskndr.erdm[/MENTION] [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION]

2 ayrı adsense açmıştım 2 si de daha önce google ile uzaktan yakından alakası olmayan kişilerin bilgileri kullanıldı. 2 sine de aynı gün banka doğrulama geldi 1 tanesi doğrulama ücretini giremeden banlandı (banlanan adsenseden kanal taşımıştım bu hesaba salaklık bende) diğerinde şimdilik bir problem yok doğrulama kodunu girdik pin yola çıkmış beklemedeyiz elimizde patlamazsa

Kapanmadı. Nazar değmesin

hesap hala banlı kanalların para kazanmaları devre dısı bırakılmış..

unuttuğum kıyada köşede olan 3 adsense hesabım daha banlandı, 30 dakika önce

unuttuğum kıyada köşede olan 3 adsense hesabım daha banlandı, 30 dakika önce

hepsi aynı anda banlandıysa ya çok büyük bi operasyon yaptılar herkese yada multileri tespit etmeye başladılar.bence multiden atmışlar bilindiği gibi partnerler kapanınca bi yüklenme oldu daha sonra banlar başlayınca herkes 5-10 tane açmaya başladı şuan bu yığılmayı temizliyorlar.

08:05 te mail gelmiş,banlandı.pin bekleniyordu,banka hesabı tanımlıydı

Hiç şaşırmadım,benim adsense de banlanmış... Belli ki 2-3 ay dinlenmek gerekiyor....

ağustosta açılmış geçen ayki ban dalgasını atlatmış 2 hafta önce spama düşmüş pinli banka onaylı adsense gece banlandı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri