12 Ağustos Pinleri yola çıkanlar

2. ini istedikten 21 gün sonra aktif oluyor 3. pin isteme hakkı ama bazen 2-3 gün gecikme olabiliyor...

Hocam şimdi üçüncü pini istedim diyelim. hemen sonra kimlik ile onaylatma aktif oluyormu yoksa yine 21 gün bekliyormuyuz

Hocam şimdi üçüncü pini istedim diyelim. hemen sonra kimlik ile onaylatma aktif oluyormu yoksa yine 21 gün bekliyormuyuz

3. pini istedikten sonra hemen ardından aynı yerde kimlik ile onaylatma bilgileri çıkıyor oradaki bilgileri doldurup gönderiyosun 5-10 dk içinde onaylanıyor.

Yola çıktı bekliyoruz bakalım en erken kimin gelecek..2010 yılında ilk pin 2. hafta içerisinde elime ulaşmıştı.Ancak o hesabım banlandı.Yeni hesap hayırlısı olsun bakalım.

3. pini istedikten sonra hemen ardından aynı yerde kimlik ile onaylatma bilgileri çıkıyor oradaki bilgileri doldurup gönderiyosun 5-10 dk içinde onaylanıyor.

Sağolasın hocam tek bi sorum kaldı.. benim şuan adsensemde 4 haneli bi mebla var. onayladıktan kaç gün sonra banka hesabıma yatar banka hesabıda onaylı.

Sağolasın hocam tek bi sorum kaldı.. benim şuan adsensemde 4 haneli bi mebla var. onayladıktan kaç gün sonra banka hesabıma yatar banka hesabıda onaylı.

bende senin durumundayım hocam benimde adsensede beklediğim bi meblağ var geçen hafta kimlik ile onaylamıştım. daha yatmadı. bi arkadaşa sordum normal zamanında yanı ayın 22-23-24-25 i gibi yattı dedi. forumda bi yerde okumuştum kimlik ile onaylattıktan 3-5 gün içinde yatıyor diyolardı. bakalım bekleyip görücez...

bende senin durumundayım hocam benimde adsensede beklediğim bi meblağ var geçen hafta kimlik ile onaylamıştım. daha yatmadı. bi arkadaşa sordum normal zamanında yanı ayın 22-23-24-25 i gibi yattı dedi. forumda bi yerde okumuştum kimlik ile onaylattıktan 3-5 gün içinde yatıyor diyolardı. bakalım bekleyip görücez...

paraların havaya gitme gibi bi durumu olmaz dimi

Arkadaşlar benimde 12'sinde hazırlanmış pinim ancak ben bunu henüz bugün gördüm yani 18'inde. Banka hesabımıda girmemiştim. Şimdi banka hesabımı girdim doğrulama için para beklicem. Merak ettiğim: Pin gönderilmeden önce mi doğrulamak gerekiyordu banka hesabını? Daha doğrusu pinler yola çıkmadan önce banka hesabımızı doğrulayabilir miydik? Pinlerin geç gelmesi bence bunla alakalı bir durum olabilir. Çünkü kimisine erken geliyor kimisine aylarca gelmiyor. Pinler hazırlanmadan önce bankayı halletsek belki sıkıntı çıkmaz. Bilmiyorum yani bir fikir sadece.

beyler 12 ağustos pinleri postaya verileli yeni oldu az sakin olun aylarca gelmeyince depresyona girersiniz :)

Beyler benim verdiğim adres farklı bir adres.O adreste bir cafe var.Cafeyi işteni tanıyorum ama.Postacı getirip girişe zarfı atıp da gidebilir önemsemeye bilir.Yani bu pin postasını PTT'den sorgulamasını falan nasıl yapabiliriz.Bilgisi olan varmı.

Beyler benim verdiğim adres farklı bir adres.O adreste bir cafe var.Cafeyi işteni tanıyorum ama.Postacı getirip girişe zarfı atıp da gidebilir önemsemeye bilir.Yani bu pin postasını PTT'den sorgulamasını falan nasıl yapabiliriz.Bilgisi olan varmı.

Sorgulama yapamazsın sadece telefon ile pim'i arayıp geleceği adresi ismi söylersin onlar dağıtım merkezine gelmiş ise bakarlar. Gelmemiş ise onlarda bişey diyemez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri