Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam nerde açılıyor bu 2.pin isteği? Nerden bakabilirim yani isteyebileceğime ?
---------- Spam Engelliyici 10:21 ---------- Önceki Mesaj 10:19 ----------
ytnin bu yaptığı zulüm resmen, dandik çin alışveriş sitelerinden bile 1 2 dolarlık ürünleri takip kodu ile alabiliyorum, gelmiş gelmemiş görebiliyorum bunu bekle babam bekle![]()
hocam nerde açılıyor bu 2.pin isteği? Nerden bakabilirim yani isteyebileceğime ?
---------- Spam Engelliyici 10:21 ---------- Önceki Mesaj 10:19 ----------
ytnin bu yaptığı zulüm resmen, dandik çin alışveriş sitelerinden bile 1 2 dolarlık ürünleri takip kodu ile alabiliyorum, gelmiş gelmemiş görebiliyorum bunu bekle babam bekle![]()
Ben Bugun PTT ye gidip sordum ismime ait sadece kargolara bakılıyormuş ve bana ait birşey yok .s inş gelir yani son gun ne zaman ? vede 2.pin isteme son gun ne zaman ? ve 2.pini istesem ve bu şimdi gelecek pin gelse girsem 2.pin de gelirse onu napıcam ? bilenlerinizden cevap beklıyorum arkadaslar.
1 pin ile 2 pin aynı 3 pinde aynı ..
geldimi onayla sorun yok ..
oteki sorularımada cevap verebilirmisiniz.
2.pini ne zaman istiyim 3.pini ne zaman istiyim 3.pini ister istemez adsense foto cekip onaylarım bunu yapıcam bu pin isteme gunlerini yazabilirmisin.
oteki sorularımada cevap verebilirmisiniz.
2.pini ne zaman istiyim 3.pini ne zaman istiyim 3.pini ister istemez adsense foto cekip onaylarım bunu yapıcam bu pin isteme gunlerini yazabilirmisin.
Boşa zaman kaybetme isteme çıktığı an iste ki 3. isteme çıkması gecikmesin.
Sonuçta pin gelmese bile 3. isteğin ardından doğrulatabilirsin. Vakit kaybı olur pin isteme çıktığı halde bunu değerlendirmemek.
şimdi bu üçüncü pini istedikten sonrada mı bir ay bekleyeceğiz gelmezse ?
3. pin'i istediğin an kimlik ile onaylayabilirsin
hilmi bunu sevdi![]()
+kimliksizde onaylayabilirsin hilmi bunu dahada sevebilir
Pazartesi postane ye gidip sorucam bakalım isim le falan bulabileceklermi.
2010 yılında ilk adsensemi hesabımda pinim 6. haftada gelmişti.2. pini istedikten 2 hafta sonra pin gelmişti.İnşallah 2 haftamız kalmıştır..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.