sivasada gelmedi birbirimize yakınız sanırım daha buraların postaları yola çıkmadıbir bizimki gelmedi hay arkadaş ya kayseri merkez.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sivasada gelmedi birbirimize yakınız sanırım daha buraların postaları yola çıkmadıbir bizimki gelmedi hay arkadaş ya kayseri merkez.
Benim geldi dün 2-3 hafta sürdü![]()
Ben yanlışlıkla yandaki gecekondunun adresi vermişim bizi tanımıyolar postacı oraya geldiyse ne olmuştur geri falanmı gitmiştir ?
Yok kardeş yandaki ev sahibiyle git konuş gelmemişse sorun yok. Gelince postacılar zaten kapının bi tarafına sıkıştırıyolar![]()
Onlar çalışıyo kardeş gece geliyolar kapıda sıkıştırmaya biyer yok baktım köşelerine falan ptt ye gitsem yokmudur orda ?
Arkadalar 12 Eylülde 1.pini gönderdim fakat 3 hafta oldu nerdeyse hala 2. pin gönder secenegi gelmedi.
İkinci kez pin kodunu göndermek için ilk pinden itibaren kaç gün beklemek gerekiyor ?
ben bugün 12 eylülde yola çıkan pini aldım, cok ilginc bu kadar kısa zamanda nasıl geldi bende anlamadım.
hangi şehirdesiniz hocambenimde 12 yola çıktı daha ses yok bir arayalım ptt yi belki hızlandırmıştır gogle amca
![]()
12 ağustos pini gelen var mı ? Yoksa bende bi problem mi oldu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.